Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати суп з щавлю з фрикадельками?
Любите легкі, не наваристі і швидкі супчики? Ось один з таких рецептів – щавлевий суп з фрикадельками. Рецепт всесезонний, готувати суп можна з замороженого, консервованого або свіжого щавлю. Що знадобиться для приготування 200 грам м'ясного фаршу Три – чотири картоплини 200 грам щавлю Одна цибулина Одна морквина Шість перепелиних яєць (або два курячих яйця) Пучок свіжого кропу (якщо є) Рослинна олія Сіль і чорний мелений перець за смаком Приготування Наріжте картоплю кубиками або соломкою. Цибулю дрібно покришіть, моркву натріть на крупній тертці. Розігрійте в сковороді трохи олії, спасеруйте цибулю до прозорості, додати моркву і трохи стушкуйте овочі. Смажити не потрібно, як тільки морква стане м'якою – знімайте з вогню. У фарш додайте сіль, перець, спеції (які любите), дрібно нарізаний кріп, добре вимісіть, побийте об стіл, щоб всі компоненти краще з'єдналися. Руки змочити в холодній воді і сформуйте кульки розміром не більше волоського горіха. У киплячу воду покладіть картоплю, дайте покипіти хвилин десять, додайте обсмажені овочі, посоліть і поперчіть. На невеликому вогні варіть суп хвилин п'ять, потім покладіть фрикадельки і варіть ще 15 хвилин. Щавель дрібно наріжте. Яйця відваріть. Покладіть у вже готовий суп щавель і через хвилину зніміть каструлю з вогню. Розлийте суп по тарілках, додайте зелень, половинки яєць, за бажанням можна додати сметану. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |