Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати суп з квасолею і беконом?
Рецепт можна підлаштувати під свої смаки і продукти. Наприклад, не обов'язково брати червону квасолю, цілком згодиться і біла. А бекон можна замінити звичайним копченим м'ясом або шинкою. Що знадобиться для приготування Три літри води 100 грам бекону 300 грам сухої квасолі Одна морквина Одна цибулина Два солоних огірочка Дві - три картоплини Дві столових ложки рослинного масла Столова ложка томатної пасти Лавровий лист Пучок петрушки або кінзи Сіль і мелений перець за смаком Приготування Квасолю з вечора заливаємо холодною водою і залишаємо на ніч. Потім воду зливаємо, квасоля промиваємо і викладаємо в каструлю. Вливаємо три літри води, столову ложку рослинного масла і на невеликому вогні варимо годину. Бекон ріжемо соломкою, викладаємо на суху сковорідку і підсмажуємо до рум'яного кольору. Перекладаємо до квасолі. Кладемо в суп лаврушку, сіль і перець. Через п'ять хвилин лаврушку дістаємо. Картоплю ріжемо соломкою. Солоні огірочки теж ріжемо тонкою довгою соломкою. Додаємо в суп картопля і огірки. Готуємо десять хвилин. Цибулю ріжемо півкільцями, моркву соломкою. Розігріваємо в сковороді ложку масла, обсмажуємо в ньому овочі. Додаємо томатну пасту, перемішуємо. Через три хвилини заправку відправляємо в розсольник. Варимо хвилин п'ять. знімаємо з вогню, кладемо зелень і даємо настоятися хвилин десять. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |