Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати суп з квасолею і беконом?
Рецепт можна підлаштувати під свої смаки і продукти. Наприклад, не обов'язково брати червону квасолю, цілком згодиться і біла. А бекон можна замінити звичайним копченим м'ясом або шинкою.
Що знадобиться для приготування

Три літри води
100 грам бекону
300 грам сухої квасолі
Одна морквина
Одна цибулина
Два солоних огірочка
Дві - три картоплини
Дві столових ложки рослинного масла
Столова ложка томатної пасти
Лавровий лист
Пучок петрушки або кінзи
Сіль і мелений перець за смаком

Приготування

Квасолю з вечора заливаємо холодною водою і залишаємо на ніч. Потім воду зливаємо, квасоля промиваємо і викладаємо в каструлю. Вливаємо три літри води, столову ложку рослинного масла і на невеликому вогні варимо годину.
Бекон ріжемо соломкою, викладаємо на суху сковорідку і підсмажуємо до рум'яного кольору. Перекладаємо до квасолі. Кладемо в суп лаврушку, сіль і перець. Через п'ять хвилин лаврушку дістаємо.
Картоплю ріжемо соломкою. Солоні огірочки теж ріжемо тонкою довгою соломкою. Додаємо в суп картопля і огірки. Готуємо десять хвилин.
Цибулю ріжемо півкільцями, моркву соломкою. Розігріваємо в сковороді ложку масла, обсмажуємо в ньому овочі. Додаємо томатну пасту, перемішуємо. Через три хвилини заправку відправляємо в розсольник. Варимо хвилин п'ять. знімаємо з вогню, кладемо зелень і даємо настоятися хвилин десять. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: ріжемо, соломкою
Фокачча з цибулею і шавлією
15 кращих рецептів плову
Фаршировані булочки
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: