Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати суп з картоплею і стручкової квасолею?
![]() Що знадобиться для приготування 500 грам нежирної свинини 500 грам картоплі 399 грам зеленої стручкової квасолі Одна цибулина Одна морквина Два помідора Дві часточки часнику Рослинна олія Сіль і перець за смаком Свіжа зелень Приготування М'ясо нарізаємо невеликими шматочками, заливаємо холодною водою, солимо, доводимо до кипіння і знімаємо піну. Зменшуємо вогонь, варимо до готовності. Періодично знімаємо піну. Коли м'ясо буде готове, кладемо в бульйон нарізану шматочками картоплю, варимо десять хвилин. В цей час готуємо зажарку - трьом моркву, дрібно ріжемо цибулю, обсмажуємо овочі в олії. Додаємо до них терті або нарізані шматочками помідори й тушкуємо під кришкою. До готового картоплі додаємо стручкову квасолю варимо ще п'ять хвилин. Потім кладемо в суп зажарку, доводимо до кипіння, якщо потрібно - досолює, перчимо. Даємо супу покипіти пару хвилин і знімаємо з вогню. Наполягаємо під кришкою 15 - 20 хвилин, розливаємо по тарілках, посипаємо свіжою зеленню. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |