Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати суп з картоплею і стручкової квасолею?
Легкий, смачний і дуже гарний суп, який просто і швидко готується. Якщо хочете щоб вийшов дієтичний суп, замініть на яловичину свинину, і обсмажуйте овочі з мінімальним додаванням масла. Що знадобиться для приготування 500 грам нежирної свинини 500 грам картоплі 399 грам зеленої стручкової квасолі Одна цибулина Одна морквина Два помідора Дві часточки часнику Рослинна олія Сіль і перець за смаком Свіжа зелень Приготування М'ясо нарізаємо невеликими шматочками, заливаємо холодною водою, солимо, доводимо до кипіння і знімаємо піну. Зменшуємо вогонь, варимо до готовності. Періодично знімаємо піну. Коли м'ясо буде готове, кладемо в бульйон нарізану шматочками картоплю, варимо десять хвилин. В цей час готуємо зажарку - трьом моркву, дрібно ріжемо цибулю, обсмажуємо овочі в олії. Додаємо до них терті або нарізані шматочками помідори й тушкуємо під кришкою. До готового картоплі додаємо стручкову квасолю варимо ще п'ять хвилин. Потім кладемо в суп зажарку, доводимо до кипіння, якщо потрібно - досолює, перчимо. Даємо супу покипіти пару хвилин і знімаємо з вогню. Наполягаємо під кришкою 15 - 20 хвилин, розливаємо по тарілках, посипаємо свіжою зеленню. | |
Категория: Рецепти | | |
| Комментарии: 2 | |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |