Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати суп - пюре з сочевиці?
Самий простий і смачний варіант приготування сочевиці - зробити з неї суп - пюре. Додавати в нього можна овочі, м'ясо, курячу грудку і навіть малосольну рибку. Цей рецепт як раз з малосольні лососем - дуже вдале доповнення до корисної сочевиці.
Що знадобиться для приготування
350 грам червоної сочевиці
Біла частина цибулі - порею
Одна велика морквина
Літр води або овочевого бульйону
Столова ложка вершків або сметани
200 грам малосольного лосося
Каррі, чорний мелений перець і сіль за смаком
Рослинна олія
Будь-яка свіжа зелень

Приготування

Ріжемо цибуля - порей кружечками, можна захопити трохи зеленої частини, до грубих листків. Моркву ріжемо кому як подобається - кружечками, брусочками. Злегка обсмажуємо в олії цибулю, додаємо до нього моркву.
Сочевицю промиваємо і викладаємо в сотейник до овочів. Додаємо карі (приблизно половину чайної ложки, а там якщо потрібно додасте ще), прогріваємо, перемішуємо і вливаємо бульйон (воду). Накриваємо кришкою, варимо на повільному вогні п'ятнадцять хвилин. За цей час кілька разів перемішуємо, підсолюємо, перчимо. Переливаємо вміст сотейника в блендер, пюрируем. Виливаємо назад в сотейник, додаємо вершки або сметану, доводимо до кипіння і розливаємо по тарілках. Рибу нарізаємо довільно, викладаємо на тарілки, посипаємо суп зеленню. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: сочевиці, суп
Як спекти швидкі булочки без дріжджів і яєць?
Як приготувати сирний суп з курочкою і часниковими грінками?
Рецепт дуже ніжних млинців
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: