Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати суп - пюре з сочевиці?
Самий простий і смачний варіант приготування сочевиці - зробити з неї суп - пюре. Додавати в нього можна овочі, м'ясо, курячу грудку і навіть малосольну рибку. Цей рецепт як раз з малосольні лососем - дуже вдале доповнення до корисної сочевиці. Що знадобиться для приготування 350 грам червоної сочевиці Біла частина цибулі - порею Одна велика морквина Літр води або овочевого бульйону Столова ложка вершків або сметани 200 грам малосольного лосося Каррі, чорний мелений перець і сіль за смаком Рослинна олія Будь-яка свіжа зелень Приготування Ріжемо цибуля - порей кружечками, можна захопити трохи зеленої частини, до грубих листків. Моркву ріжемо кому як подобається - кружечками, брусочками. Злегка обсмажуємо в олії цибулю, додаємо до нього моркву. Сочевицю промиваємо і викладаємо в сотейник до овочів. Додаємо карі (приблизно половину чайної ложки, а там якщо потрібно додасте ще), прогріваємо, перемішуємо і вливаємо бульйон (воду). Накриваємо кришкою, варимо на повільному вогні п'ятнадцять хвилин. За цей час кілька разів перемішуємо, підсолюємо, перчимо. Переливаємо вміст сотейника в блендер, пюрируем. Виливаємо назад в сотейник, додаємо вершки або сметану, доводимо до кипіння і розливаємо по тарілках. Рибу нарізаємо довільно, викладаємо на тарілки, посипаємо суп зеленню. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |