Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати суп-пюре з кабачків і брокколі?
Корисний і ситний супчик, який готується на курячому бульйоні. При бажанні замість кабачка можна додавати в суп корінь селери, а замість брокколі - шпинат.
Що знадобиться для приготування
300 грам курячого філе (або будь-якого курячого м'яса)
Одна цибулина
Невеликий кабачок або 50 грам кореня селери
300 грам брокколі або 200 грам шпинату
200 грам молока (можна замінити нежирної сметаною)
Сіль за смаком

Приготування

Куряче м'ясо заливаємо літром холодної води, додаємо сіль, доводимо до кипіння, знімаємо піну і варимо до готовності. Дістаємо м'ясо, бульйон додаємо нарізаний півкільцями цибулю, шматочки кабачка або селери, відварюємо. Додаємо куряче м'ясо, даємо супу трохи охолонути і пюрируем в блендері.
Окремо в невеликій кількості води відварюємо броколі або шпинат. Воду зливаємо, додаємо молоко, перелити в блендер, пюрируем. Якщо готуєте зі сметаною, то не зливайте воду, додайте в нього сметану і за допомогою блендера доведіть до однорідної маси.
В тарілку суп наливається одночасно з двох каструльок. Або налийте один суп, потім другий і вилочкою зробіть мармурові розводи. Вийде дуже красиво, незвично і смачно. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: м'ясо, брокколі
Як готується салат "Ріг достатку"?
Як приготувати салат з курячих шлунків?
Млинці з курячим м'ясом рецепт?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: