Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати стручкову квасоля з овочами і пармезаном?
Готується ця страва дуже швидко і просто. Можна використовувати консервовану квасолю або свіжу, заморожену. Що знадобиться для приготування 700 грам стручкової квасолі (свіжої) П'ять великих помідор Великий пучок зелені петрушки Три часточки часнику Жменя листя зеленого базиліка Чайна ложка приправи каррі 100 грам пармезану Сіль за смаком Олія рослинна або оливкова олія для смаження Приготування Помідори опускаємо в окріп на кілька хвилин, дістаємо, охолоджуємо під проточною холодною водою. Робимо надріз і знімаємо шкірку. Нарізаємо великими часточками. Квасолю миємо, відрізаємо ножем кінчики і носики. Якщо великі стручки, то ріжемо навпіл. Очищені цибулю і часник наріжемо дрібними кубиками. Розігріємо в казані масло, обсмажимо спочатку цибулю і часник. Через три хвилини покладемо квасоля і будемо готувати до потрібної м'якості. Час від часу пробуйте квасоля, щоб не перетримати її. Приправити каррі, посоліть. Додайте помідори, всю петрушку і частина базиліка. Перемішайте, готуйте ще п'ять хвилин. Готову страву зніміть з вогню, посипте тертим пармезаном і базиліком. Подавайте квасоля гарячої. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |