Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати стручкову квасоля з беконом?
Низькокалорійне, але м'ясна страва. Може бути гарніром на вечерю до стейку з риби або м'яса, а може бути і досить ситним сніданком. Що знадобиться для приготування 250 грам зеленої стручкової квасолі 50 грам бекону Спеції за смаком Одне - два яйця Приготування Квасолю можна брати як свіжу, так і заморожену. Свіжу миємо, відрізаємо носики і хвостики, стручок ріжемо на кілька частин. Заморожену квасолю розморожувати не треба, нам знадобиться половина пачки (зазвичай в пачці 400 - 450 грам). Краще вибирати нежирний бекон. Ріжемо його тонкими смужками поперек волокон. Розігріваємо сковорідку (без масла, суху), викладаємо бекон. Коли добре витопиться жир, висипаємо на сковорідку свіжу або заморожену квасолю. Накриваємо сковорідку кришкою і на середньому вогні обсмажуємо квасолю до легкого підрум'янення. Сіль не потрібна, її достатньо в беконі. Можна додати спеції, але це теж не обов'язково. Готову квасолю перекладаємо на тарілку, а в жирі, що залишився підсмажуємо яєчню і два - три шматочка білого хліба. За бажанням можна обсмажити в жирі одну дрібно нерізаних цибулину до золотистого кольору, потім додати квасолю. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |