Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати стир-фрай з курячого філе?
![]() Що знадобиться для приготування 300 грам курячого філе 300 грам замороженої або свіжої стручкової квасолі Столова ложка цукру Столова ложка яблучного оцту Три столових ложки рослинного масла Кілька часточок часнику Щіпка гострого меленого перцю (за бажанням) Один солодкий болгарський перець Столова ложка цукру Дві столові ложки дрібно порубаного кореня імбиру Трохи арахісу Приготування Куряче філе ріжемо тонкими довгими смужками. Солимо, залишаємо на 10 хвилин. За цей час приготуємо суміш соєвого соусу, оцту і цукру. Болгарський перець наріжемо довгими скибочками. В сковороді або в сотейнику розігріваємо столову ложку рослинної олії. Половину закладаємо імбиру, дрібно нарізаний часник, гострий перець і половину курячого м'яса. При постійному помішуванні смажимо три хвилини. М'ясо має підрум'янитися, стати золотисто-коричневим. Готове м'ясо перекладаємо на тарілку, в сковороду кладемо залишився імбир і куряче філе. Обсмажуємо як і першу партію. Квасолю відварюємо майже до м'якості в підсоленій воді (по часу - 4-5 хвилин). У сковороді розігріваємо ще ложку масла, кладемо перець і квасолю, вливаємо дві столові ложки води і готуємо на сильному вогні приблизно дві хвилини (до м'якості перцю). Додаємо арахіс, куряче філе, вливаємо соус і смажимо 2-3 хвилини. Подаємо гарячим, з гарніром з відвареного рису. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |