Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати соте з курки з цукіні і часничком?
Нескладне в приготуванні і при цьому смачне блюдо.
Нам потрібні такі продукти:
сімсот п'ятдесят грамів цукіні;
вісім курячих грудок;
дві цибулинки;
морська сіль;
парочка зубчики часничку;
дві стіл. ложечки вершкового масла;
перець;
два червоних чилі;
три стіл. ложечки оливкової олії;
лайм або лимон;

Філе ріжемо тонкими смужками. Цукіні ріжемо кружечками, товщиною один див. Цибулинки ріжемо тонкими півкільцями, часник дрібно рубаємо. Чилі перці розрізаємо навпіл, видаляємо насіння і ріжемо маленькими полуколечками. Насіння у перців чилі треба обов'язково прибрати, інакше страва вийде надто гострим. На сковороді розігріваємо оливкове масло й обсмажуємо в ньому цибулю + цукіні + чилі. Солимо, перчимо і викладаємо овочі на тарілку.

У сковорідку додаємо вершкове масло. Обсмажуємо смужки курячого філе, додаємо суміш з лука, цукіні і чилі перець, рубаний часник і готуємо пару хвилин. Приправляємо щепоточкой чорного перчика, соком лайма, трохи солимо. Подаємо, прикрасивши часточками лайма.

Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: цукіні, чилі
Як приготувати сирний торт з ківі?
Як приготувати буженину з вимені?
Як зробити сирники зі згущеним молоком?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: