Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати соте з курки з цукіні і часничком?
![]() Нам потрібні такі продукти: сімсот п'ятдесят грамів цукіні; вісім курячих грудок; дві цибулинки; морська сіль; парочка зубчики часничку; дві стіл. ложечки вершкового масла; перець; два червоних чилі; три стіл. ложечки оливкової олії; лайм або лимон; Філе ріжемо тонкими смужками. Цукіні ріжемо кружечками, товщиною один див. Цибулинки ріжемо тонкими півкільцями, часник дрібно рубаємо. Чилі перці розрізаємо навпіл, видаляємо насіння і ріжемо маленькими полуколечками. Насіння у перців чилі треба обов'язково прибрати, інакше страва вийде надто гострим. На сковороді розігріваємо оливкове масло й обсмажуємо в ньому цибулю + цукіні + чилі. Солимо, перчимо і викладаємо овочі на тарілку. У сковорідку додаємо вершкове масло. Обсмажуємо смужки курячого філе, додаємо суміш з лука, цукіні і чилі перець, рубаний часник і готуємо пару хвилин. Приправляємо щепоточкой чорного перчика, соком лайма, трохи солимо. Подаємо, прикрасивши часточками лайма. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |