Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати сметанні мафіни з смородиною?
Для дуже зайнятих господинь рецепт буде дуже до речі. Тісто готується швидко, буквально за 10 - 15 хвилин, випікання займає ще 20 - 30 хвилин. Враховуючи що готуються мафіни з самих звичайних продуктів, а в начинку йдуть будь-які ягоди, ця випічка може стати черговою і коханої.
Що знадобиться для приготування
100 грам вершкового масла
100 грам цукру
Чверть склянки нежирної сметани
Два яйця
Половина чайної ложки соди (погасити оцтом)
Чверть чайної ложки солі
Пакетик ванільного цукру
Смородина або смородинове варення
Приготування

Змішуємо борошно з ванільним цукром і сіллю. М'яке масло кімнатної температури збиваємо з цукром до кремоподібної повітряної маси. По одному додаємо в масляну суміш яйця і кожен раз ретельно збиваємо суміш. В кінці додаємо сметану і збиваємо ще п'ять хвилин. всипаємо борошно і перемішуємо тісто до отримання однорідної маси без грудочок.

Формочки змащуємо маслом, наливаємо трохи тіста, викладаємо ягоди смородини (їх вимити і обсушити) або ложечку густого смородинового варення і зверху закрити тістом. Форми повинні бути заповнені трохи більше ніж на половину від обсягу.
Випікаємо 25 - 30 хвилин при температурі 180 градусів. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: збиваємо, що
Як зробити десерт "Кольорові олівці"?
Що робити, якщо м'ясо або курка подтухли
Як готується угорський гуляш?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: