Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати смажений часник?
Смажений часник можна використовувати як доповнення до рису або картоплі, а можна зробити з нього намазки на бутерброд. Готувати його дуже просто, і потрібно для цього мінімум інгредієнтів. Що знадобиться для приготування Дві великих головки часнику Гвоздика (за бажанням, це не обов'язково) Щіпка солі Харчова фольга Приготування З головки часнику зріжте верхівку і почніть його гвоздикою. Цей варіант приготування підійде тим, хто любить щоб було багато спецій, і нічого не має проти сильного гвоздикового аромату. В інших випадках просто зніміть з часнику зайву лушпиння, і зріжте верхівку так, щоб трохи прочинилися зубчики. Повністю чистити його не потрібно. Поставте головку часнику на шматок харчової фольги, щільно обтисніть фольгою так, щоб вона повністю закрила часник, поставте в розігріту до 180 градусів духовку. Запікайте приблизно півгодини. Потім розгорніть, очистіть і дайте часнику охолонути при кімнатній температурі. Готовий часник розімніть в пюре, змішайте з сіллю (за смаком). Тепер його можна подавати як оригінальну закуску або намазки до тостів, приправу до запечене картоплі. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |