Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати смажений часник?
Смажений часник можна використовувати як доповнення до рису або картоплі, а можна зробити з нього намазки на бутерброд. Готувати його дуже просто, і потрібно для цього мінімум інгредієнтів.
Що знадобиться для приготування

Дві великих головки часнику
Гвоздика (за бажанням, це не обов'язково)
Щіпка солі
Харчова фольга

Приготування

З головки часнику зріжте верхівку і почніть його гвоздикою. Цей варіант приготування підійде тим, хто любить щоб було багато спецій, і нічого не має проти сильного гвоздикового аромату. В інших випадках просто зніміть з часнику зайву лушпиння, і зріжте верхівку так, щоб трохи прочинилися зубчики. Повністю чистити його не потрібно.

Поставте головку часнику на шматок харчової фольги, щільно обтисніть фольгою так, щоб вона повністю закрила часник, поставте в розігріту до 180 градусів духовку. Запікайте приблизно півгодини. Потім розгорніть, очистіть і дайте часнику охолонути при кімнатній температурі.
Готовий часник розімніть в пюре, змішайте з сіллю (за смаком). Тепер його можна подавати як оригінальну закуску або намазки до тостів, приправу до запечене картоплі. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: часник, часнику
Судак смажений в тісті
Як приготувати курячу пастрому?
Як приготувати рибний салат-торт?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: