Главная » Статьи » Рецепти |
Як швидко замаринувати огірочки
Цей рецепт гарний тим, що замаринувати можна навіть тепличні огірочки і на все про все піде всього лише тридцять хвилин. Ось рецепт маринування огірків. Для того, щоб замаринувати огірочки по цьому рецепту нам знадобляться: огірки свіжі (близько пів кіло, але можна і менше або ж більша кількість), оцет, сіль, часник і свіжий кріп. Ось і всі інгредієнти, необхідні для маринування. Спочатку огірки необхідно промити і зрізати попки. Потім нарізаємо огірки. Нарізати їх можна кільцями, можна просто великими шматочками, а можна смужками уздовж, як показано на фотографії. Отже, порізані огірочки необхідно скласти в досить глибокий пластиковий контейнер. Тепер огірочки солимо за смаком (дві щіпки солі, не менше). Нарізаємо свіжу зелень кропу і так само додаємо її в контейнер. Потім на огірочки виливаємо дві столові ложки столового оцту (це на пів кіло огірків). Закриваємо кришкою контейнер і тепер його необхідно добре струшувати, щоб всі огірочки стикнулися з оцтом. Ставимо контейнер в холодильник рівно на десять хвилин. Потім додаємо пропущений через прес часник і знову струшуємо. Ставимо на десять хвилин у холодильник. Потім додаємо до огірочків трохи рослинного масла, знову струшуємо і ставимо в холодильник, як ви вже здогадалися на десять хвилин. Огірочки готові! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |