Главная » Статьи » Рецепти

Як швидко замаринувати огірочки
Цей рецепт гарний тим, що замаринувати можна навіть тепличні огірочки і на все про все піде всього лише тридцять хвилин. Ось рецепт маринування огірків.
Для того, щоб замаринувати огірочки по цьому рецепту нам знадобляться: огірки свіжі (близько пів кіло, але можна і менше або ж більша кількість), оцет, сіль, часник і свіжий кріп. Ось і всі інгредієнти, необхідні для маринування.

Спочатку огірки необхідно промити і зрізати попки. Потім нарізаємо огірки. Нарізати їх можна кільцями, можна просто великими шматочками, а можна смужками уздовж, як показано на фотографії.

Отже, порізані огірочки необхідно скласти в досить глибокий пластиковий контейнер. Тепер огірочки солимо за смаком (дві щіпки солі, не менше). Нарізаємо свіжу зелень кропу і так само додаємо її в контейнер.

Потім на огірочки виливаємо дві столові ложки столового оцту (це на пів кіло огірків). Закриваємо кришкою контейнер і тепер його необхідно добре струшувати, щоб всі огірочки стикнулися з оцтом.
Ставимо контейнер в холодильник рівно на десять хвилин.
Потім додаємо пропущений через прес часник і знову струшуємо. Ставимо на десять хвилин у холодильник.
Потім додаємо до огірочків трохи рослинного масла, знову струшуємо і ставимо в холодильник, як ви вже здогадалися на десять хвилин.
Огірочки готові!
Категория: Рецепти |
| Теги: контейнер, огірочки
Як готується грибне печеня з овочами?
Як готується гречка по купецькому?
Як приготувати смачний пісний борщ?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: