Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати смажені коржики з начинкою?
Це майже смажені пиріжки, тільки тесту поменше, а начинки побільше. І готувати швидше, тесту не потрібно багато часу на підйом, а коржиків не потрібна розстойка. Відразу на сковорідку. Начинку можна робити будь-яку, в цьому варіанті бринза з зеленню.
Необхідні продукти для тесту
П'ять склянок борошна
350 мл. води
Одне яйце
Дві столових ложки рослинного масла
Для начинки

300 грам бринзи
Пучок зеленого цибулі
Зелень петрушки і кропу
Кілька зубчиків часнику
Сіль і чорний мелений перець - за смаком і за бажанням
Приготування

Влити рослинне масло в воду, довести до кипіння, всипати півсклянки борошна і швидко розмішати віночком, щоб не утворилися грудочки. Остудити до кімнатної температури. Додати яйце і решту борошно, вимісити тісто. Залишити його вистоюватися в теплі на годину, за цей час один раз обім'яти.

Приготувати начинку. Бринзу розім'яти виделкою, змішати з дрібно нарізаною зеленню, часником, сіллю і перцем.

Тісто розкачати в тонкий пласт (товщина 2 - 3 мм), вирізати блюдцем або банкою кружечки. На один в центр покласти начинку, накрити другим. Виделкою придавити краю, щоб не залишалося дірочок. Смажити коржі в розігрітому рослинному маслі на середньому вогні. Масло має повністю покривати корж, тоді вона рівномірно просмажиться.
Категория: Рецепти |
| Теги: масло, начинку
Як готувати яблука в карамелі?
Страви зі свинини
Як приготувати швидкий і смачний сніданок
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: