Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати смажені коржики з начинкою?
Це майже смажені пиріжки, тільки тесту поменше, а начинки побільше. І готувати швидше, тесту не потрібно багато часу на підйом, а коржиків не потрібна розстойка. Відразу на сковорідку. Начинку можна робити будь-яку, в цьому варіанті бринза з зеленню. Необхідні продукти для тесту П'ять склянок борошна 350 мл. води Одне яйце Дві столових ложки рослинного масла Для начинки 300 грам бринзи Пучок зеленого цибулі Зелень петрушки і кропу Кілька зубчиків часнику Сіль і чорний мелений перець - за смаком і за бажанням Приготування Влити рослинне масло в воду, довести до кипіння, всипати півсклянки борошна і швидко розмішати віночком, щоб не утворилися грудочки. Остудити до кімнатної температури. Додати яйце і решту борошно, вимісити тісто. Залишити його вистоюватися в теплі на годину, за цей час один раз обім'яти. Приготувати начинку. Бринзу розім'яти виделкою, змішати з дрібно нарізаною зеленню, часником, сіллю і перцем. Тісто розкачати в тонкий пласт (товщина 2 - 3 мм), вирізати блюдцем або банкою кружечки. На один в центр покласти начинку, накрити другим. Виделкою придавити краю, щоб не залишалося дірочок. Смажити коржі в розігрітому рослинному маслі на середньому вогні. Масло має повністю покривати корж, тоді вона рівномірно просмажиться. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |