Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати смажені кабачки з бринзою?
Страва національної болгарської кухні, готується тільки з молодих кабачків з ніжною м'якоттю і дрібними насінням. Що знадобиться для приготування Три молодих кабачка Одне яйце 200 грам бринзи Два зубчики часнику Кілька гілочок петрушки і кропу Сіль і чорний мелений перець за смаком Для панірування Два яйця 50 мл. молока (води) Панірувальні сухарі, борошно Рослинне масло для смаження Приготування Якщо шкірка у кабачків дуже м'яка, ніжна, її зчищати не потрібно, якщо злегка твердоватая, то краще зчистити. Кабачки нарізати уздовж довгими язичками товщиною по півсантиметра. Посипаємо сіллю, складаємо в друшляк і залишаємо на годину, щоб вони стали м'якими і зайва рідина з них скла. Для начинки бринзу розминаємо виделкою, яйце злегка збиваємо. Перемішуємо бринзу і яйце, додаємо дрібно нарізану зелень і видавлений через прес часник. Солимо і перчимо за смаком. Перемішуємо до отримання однорідної густої маси. Нарізані кабачки промиваємо під водою, обсушуємо паперовим рушником і розкладаємо по парам, вони повинні бути приблизно одного розміру. На один з них намазуємо начинку, накриваємо другим кабачком. Якщо начинки багато, зайве знімаємо. Обвалюємо по черзі в борошні, потім в яйці (його збити з молоком або водою), в панірувальних сухарях і ще раз в яйці. Обсмажуємо по 5 хвилин з кожного боку на середньому вогні. Подавати зі сметаною або йогуртом (в нього можна додати зелень і часник). | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |