Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати смажені кабачки з бринзою?
Страва національної болгарської кухні, готується тільки з молодих кабачків з ніжною м'якоттю і дрібними насінням.
Що знадобиться для приготування

Три молодих кабачка
Одне яйце
200 грам бринзи
Два зубчики часнику
Кілька гілочок петрушки і кропу
Сіль і чорний мелений перець за смаком

Для панірування

Два яйця
50 мл. молока (води)
Панірувальні сухарі, борошно
Рослинне масло для смаження
Приготування

Якщо шкірка у кабачків дуже м'яка, ніжна, її зчищати не потрібно, якщо злегка твердоватая, то краще зчистити. Кабачки нарізати уздовж довгими язичками товщиною по півсантиметра. Посипаємо сіллю, складаємо в друшляк і залишаємо на годину, щоб вони стали м'якими і зайва рідина з них скла.

Для начинки бринзу розминаємо виделкою, яйце злегка збиваємо. Перемішуємо бринзу і яйце, додаємо дрібно нарізану зелень і видавлений через прес часник. Солимо і перчимо за смаком. Перемішуємо до отримання однорідної густої маси.

Нарізані кабачки промиваємо під водою, обсушуємо паперовим рушником і розкладаємо по парам, вони повинні бути приблизно одного розміру. На один з них намазуємо начинку, накриваємо другим кабачком. Якщо начинки багато, зайве знімаємо. Обвалюємо по черзі в борошні, потім в яйці (його збити з молоком або водою), в панірувальних сухарях і ще раз в яйці. Обсмажуємо по 5 хвилин з кожного боку на середньому вогні. Подавати зі сметаною або йогуртом (в нього можна додати зелень і часник).
Категория: Рецепти |
| Теги: начинки, кабачки
Як зробити десерт "Кольорові олівці"?
Як швидко і смачно посмажити куряче м'ясо?
Як готується курячий плов в горщиках?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: