Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати сирно-морквяну запіканку?
В запіканці цукор замінюється фруктозою, рецепт стане в нагоді тим, хто на дієті або за станом здоров'я змушений відмовитися від солодкого. Борошно в запіканку додається житнє або отрубная.
Що знадобиться для приготування

200 грам знежиреного сиру (жирність не вище 3%)
Одна середня морква (за вагою 150 грам)
Одне яйце
Дві чайних ложечки фруктози
Дві столові ложки житнього борошна
Три столові ложки молока
Чайна ложечка розпушувача
Щіпка солі
Трохи вершкового масла для змащування форми

Приготування

Морквину натерти на дрібній тертці. Закип'ятити молоко, покласти моркву і припустити до готовності. Остудити.
Сир розім'яти, змішати з яйцем, посолити, додати фруктозу, борошно і як слід вимішати масу. Додати в неї моркву, знову перемішати.
Форму або сковорідку змастити маслом, викласти в неї сирно-морквяну суміш, розрівняти верх і поставити в розігріту до 200 градусів духовку. Випікати півгодини до рум'яної скоринки.
Незадовго до готовності верх запіканки можна змастити вершковим маслом або сметани і підрум'янити. Готової запіканці дати охолонути у формі, потім акуратно дістати і розрізати на шматочки.
Категория: Рецепти |
| Теги: змастити, готовності
Цукрові трубочки
Як приготувати сирну запіканку без борошна?
Медові кекси
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: