Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати сирний суп овочевий?
Низькокалорійний суп можна готувати зі свіжих або заморожених овочів. Поєднання підбирайте за смаком і по сезону, але в будь-якому випадку картоплі в супі бути не повинно. Оптимальний варіант - спаржева квасоля і цвітна капуста або брокколі.
Що знадобиться для приготування
400 грам цвітної капусти
200 грам замороженої спаржевої квасолі
Одна цибулина
Дві помідори (свіжі або консервовані у власному соку)
Один болгарський перець
Два літри води
Два плавлених сирка
Сіль і спеції за смаком
Приготування

Якщо використовуєте заморожені овочі, розморожувати їх не потрібно. Доводимо воду до кипіння. Кольорову капусту розбираємо на маленькі суцвіття і закладаємо в окріп. Туди ж відправляємо спаржеву квасолю. Варимо хвилин десять, підсолюємо, додаємо спеції за смаком. Цибулю дрібно ріжемо, злегка пасеруємо на рослинній олії, перекладаємо до овочів. Додаємо нарізану кубиками болгарський перець і помідори (їх теж нарізати кубиками). Варимо ще хвилин десять. Плавлені сирки натираємо на дрібній тертці, додаємо в суп. Як тільки сир розтане, знімаємо каструлю з вогню і даємо кілька хвилин настоятися. Додаємо трохи сметани, зелені і розливаємо по тарілках.
Категория: Рецепти |
| Теги: болгарський, суп
Як смачно запекти курку в духовці?
Ароматне масло з травами і паприкою
Ватрушки "Фрейлін"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: