Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати сирний суп овочевий?
Низькокалорійний суп можна готувати зі свіжих або заморожених овочів. Поєднання підбирайте за смаком і по сезону, але в будь-якому випадку картоплі в супі бути не повинно. Оптимальний варіант - спаржева квасоля і цвітна капуста або брокколі. Що знадобиться для приготування 400 грам цвітної капусти 200 грам замороженої спаржевої квасолі Одна цибулина Дві помідори (свіжі або консервовані у власному соку) Один болгарський перець Два літри води Два плавлених сирка Сіль і спеції за смаком Приготування Якщо використовуєте заморожені овочі, розморожувати їх не потрібно. Доводимо воду до кипіння. Кольорову капусту розбираємо на маленькі суцвіття і закладаємо в окріп. Туди ж відправляємо спаржеву квасолю. Варимо хвилин десять, підсолюємо, додаємо спеції за смаком. Цибулю дрібно ріжемо, злегка пасеруємо на рослинній олії, перекладаємо до овочів. Додаємо нарізану кубиками болгарський перець і помідори (їх теж нарізати кубиками). Варимо ще хвилин десять. Плавлені сирки натираємо на дрібній тертці, додаємо в суп. Як тільки сир розтане, знімаємо каструлю з вогню і даємо кілька хвилин настоятися. Додаємо трохи сметани, зелені і розливаємо по тарілках. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |