Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати сирне печиво з кмином?
Якщо ви не любите солодке, це не привід відмовлятися від печива. Підібравши інгредієнти, можна приготувати печиво без додавання цукру та інших солодких компонентів. Наприклад, взяти за основу сир, додати до нього спеції. Що знадобиться для приготування 125 грам борошна 80 грам вершкового масла або маргарину Одне яйце 100 грам тертого сиру По дрібці солі і цукру Дві столові ложки голочок кмину (мелений кмин не підійде) Один жовток для змащування верху печива Приготування В яйце, додайте сіль і цукор і збийте все в піну. Потім покладіть м'яке вершкове масло, і, продовжуючи збивати, додайте тертий сир. Сир можна взяти гострий або навпаки - з м'яким вершковим смаком. Покладіть борошно і вимішайте м'яке тісто. Загорніть його у фольгу або поліетилен і приберіть на годину в холодильник (можна просто в контейнер з кришкою покласти). Потім тісто розкачати в пласт (товщина шару від 0,5 см до 1 см) і вирізати печиво. Можна взяти будь формочки або просто розрізати ножем тісто на смужки, квадратики. Змастити печиво збитим жовтком і посипати кмином. Випікається печиво на середньому вогні не більше 15 хвилин. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |