Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати швидкий пиріг з начинкою?
Начинку для пирога вибирайте яка подобається. Це може бути куряче філе з картоплею, тушкована капуста, м'ясний фарш з овочами - головне, щоб вона була не дуже соковитою, інакше пиріг може не пропектися. Що потрібно для тіста Склянку борошна Склянку молока 50 грам вершкового масла Чайна ложка цукру Сіль за смаком Половина чайної ложки соди Столова ложка оцту або лимонного соку Начинка 300 грам курячого філе Дві - три картоплини Дві цибулини Один солодкий болгарський перець Пучок зелені Трохи сиру (не обов'язково) Сіль і спеції за смаком Заливка Два яйця Дві столові ложки сметани Приготування Куряче філе наріжте невеликими шматочками, картоплю, перець і цибулю - кубиками. Подрібніть зелень. Розігрійте масло і спасеруйте цибулю, додайте м'ясо, обсмажте, накрийте кришкою і тушкуйте на слабкому вогні хвилин п'ять. Викладіть картоплю і перець, зробіть середній вогонь, обсмажуйте ще п'ять хвилин. посоліть, поперчіть, зніміть з вогню. У остигнула начинку додайте зелень і шматочки сиру. М'яке масло, борошно, цукор і гашене соду змішати, влити тепле молоко. Розмішати, тісто має вийти як на оладки. Якщо рідкувате - додати одну - дві столові ложки борошна. Тісто вилити у змащену маслом форму, зверху покласти начинку, залити збитими зі сметаною та яйцями. Випікати півгодини при температурі 180 градусів. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |