Главная » Статьи » Рецепти |
Лазанья - рататуй
Овочевий делікатес з перців, баклажани і цукіні На 4 порції знадобиться: * 3 стручка солодкого перцю * 2 цукіні * 1 баклажан * 3 помідора * 1 цибулина * 3 зубчики часнику * по 2 стіл. ложки рослинної олії і оцту * 250 мл овочевого бульйону * 2 стіл. ложки рубаної зелені за смаком * сіль, мелений чорний перець * 9 листів лазаньї * 4 стіл. ложки панірувальних сухарів * 4 стіл. ложки тертого сиру * 50 г вершкового масла. 1. Перець вимити, очистити від насіння і нарізати кубиками. Цукинни, баклажан і помідори вимити, очистити і також нарізати. Цибулю і часник очистити, порубати і обсмажити на рослинному маслі. Додати овочі і готувати ще 2 - 3 хв. Додати зелень і оцет, влити бульйон і тушкувати 10 хв. Посолити і поперчити за смаком. 2. Овочі та листи лазаньї викласти в змащену жиром форму. Посипати сухарями і тертим сиром, покласти шматочки вершкового масла. Запікати лазанью в духовці 40 хв при 220 град. | |
Категория: Рецепти | | |
| Комментарии: 1 | |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |