Главная » Статьи » Рецепти

Лазанья - рататуй
Овочевий делікатес з перців, баклажани і цукіні
На 4 порції знадобиться:
* 3 стручка солодкого перцю
* 2 цукіні
* 1 баклажан
* 3 помідора
* 1 цибулина
* 3 зубчики часнику
* по 2 стіл. ложки рослинної олії і оцту
* 250 мл овочевого бульйону
* 2 стіл. ложки рубаної зелені за смаком
* сіль, мелений чорний перець
* 9 листів лазаньї
* 4 стіл. ложки панірувальних сухарів
* 4 стіл. ложки тертого сиру
* 50 г вершкового масла.
1. Перець вимити, очистити від насіння і нарізати кубиками. Цукинни, баклажан і помідори вимити, очистити і також нарізати. Цибулю і часник очистити, порубати і обсмажити на рослинному маслі. Додати овочі і готувати ще 2 - 3 хв. Додати зелень і оцет, влити бульйон і тушкувати 10 хв. Посолити і поперчити за смаком.
2. Овочі та листи лазаньї викласти в змащену жиром форму. Посипати сухарями і тертим сиром, покласти шматочки вершкового масла.
Запікати лазанью в духовці 40 хв при 220 град.
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 1 | Теги: Стіл, очистити
Як готується іспанський суп з куркою?
Як готується бефстроганов?
Як приготувати хот-доги з фаршем?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: