Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати шоколадно-імбирне печиво?
Дуже ароматне, пряне печиво з яврко вираженим смаком імбиру і шоколаду. Якщо є бажання, то можна покрити шоколадною глазур'ю печиво, буде зовсім шоколадно. Що знадобиться для приготування 125 грам шоколаду 100 грам цукру 65 грам вершкового масла або маргарину Два яйця 125 грам борошна Пакетик ванільного цукру Півтори - дві чайних ложки порошку імбиру (якщо свіжий, то 40 грам) 100 грам родзинок Для глазурі - 75 грам шоколаду Приготування Масло або маргарин потрібно розм'якшити (потримати при кімнатній температурі) і збити з цукром в однорідну пишну масу. Потім додати ванільний цукор і вбивати по одному яйця. Після кожного добре збивати масу. Змішати імбир з борошном і розпушувачем, додати в масляну суміш, добре вимішати. Шоколад натерти на дрібній тертці і теж додати в тісто. Родзинки розпарити на водяній бані, обсушиь, змішати з шоколадним тестом. Форму змастити маслом, викласти тісто, розрівняти поверхню. Випікати на середньому вогні приблизно півгодини. готовий корж остудити. Для глазурі шоколад розтопити на водяній бані, покрити корж. Коли шоколад застигне, корж нарізати шматочками, можна прикрасити ягідками з варення або свіжими ягодами. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |