Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати шоколадний кекс з наповнювачем?
![]() Що знадобиться для приготування Три чверті склянки цукру Склянку кефіру Півтори склянки борошна Два яйця Дві столові ложки какао Чайна ложка розпушувача Будь-які фрукти і ягоди (в даному випадку вишня і яблука) Приготування Міксером на високій швидкості розтираємо цукор і яйця дочиста. Вводимо кефір, ще раз збиваємо. Змішуємо борошно з розпушувачем і какао, просіваємо і додаємо в рідку суміш. Добре вимішуємо тісто міксером, воно повинно бути однорідним, без грудочок. Яблука ріжемо невеликими шматочками, з вишні видаляємо кісточки (якщо у вас вишня заморожена, то її розморожувати не треба). Додаємо фрукти в тісто, розмішуємо ложкою і виливаємо у форму. Форму для випічки потрібно брати з бортиками і змастити її маслом, обсипати сухарями чи манкою. Випікати кекс при температурі 180 градусів сорок хвилин. Обов'язково перевірте кекс зубочисткою або дерев'яною шпажкою - якщо вона виходить суха, можна діставати випічку. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |