Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати шоколадний кекс з наповнювачем?
Повсякденний варіант випічки, простий і швидкий у приготуванні. Наповнювачем можуть бути різні фрукти - ягоди і кекс незважаючи на свою простоту буде кожен раз мати новий смаковий відтінок. Особливо виручає такий рецепт в сезон ягід - до чаю завжди буде проста, недорога, але смачна випічка. Що знадобиться для приготування Три чверті склянки цукру Склянку кефіру Півтори склянки борошна Два яйця Дві столові ложки какао Чайна ложка розпушувача Будь-які фрукти і ягоди (в даному випадку вишня і яблука) Приготування Міксером на високій швидкості розтираємо цукор і яйця дочиста. Вводимо кефір, ще раз збиваємо. Змішуємо борошно з розпушувачем і какао, просіваємо і додаємо в рідку суміш. Добре вимішуємо тісто міксером, воно повинно бути однорідним, без грудочок. Яблука ріжемо невеликими шматочками, з вишні видаляємо кісточки (якщо у вас вишня заморожена, то її розморожувати не треба). Додаємо фрукти в тісто, розмішуємо ложкою і виливаємо у форму. Форму для випічки потрібно брати з бортиками і змастити її маслом, обсипати сухарями чи манкою. Випікати кекс при температурі 180 градусів сорок хвилин. Обов'язково перевірте кекс зубочисткою або дерев'яною шпажкою - якщо вона виходить суха, можна діставати випічку. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |