Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати шарлотку з вишнею?
Нескладне за складом і приготування тісто завжди відмінно піднімається, і шарлотка виходить ніжною, повітряної. Додавання свіжої вишні надає випічці пікантну кислинку. Взимку шарлотку можна готувати і з замороженої вишнею або з вишнею у власному соку. Що знадобиться для приготування Три яйця 200 грам борошна 80 грам вершкового масла або маргарину 150 грам цукру 150 грам вишні без кісточок (вишні кладіть «на око» - скільки хочете) Половина чайної ложки соди (погасити оцтом) Пакетик ванільного цукру Приготування Змішуємо звичайний цукор з ванільним цукром. Вбиваємо яйця і збиваємо міксером суміш в піну. Коли цукор розчиниться, додаємо масло або маргарин кімнатної температури. Збиваємо в пишну масу. Поступово додаємо борошно, розмішуємо всі грудочки. В останню чергу кладемо гашену соду і відразу ж додаємо вишню без кісточок (можна злити зайвий сік, інакше він пофарбує тісто в темний колір). все добре перемішуємо - наше тісто готове. Форму змащуємо олією, викладаємо тісто, розрівнюємо верх і відправляємо його в розігріту до 200 градусів духовку. Випікаємо півгодини, готовність випічки перевіряємо дерев'яною шпажкою. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |