Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати шарлотку з вишнею?
Нескладне за складом і приготування тісто завжди відмінно піднімається, і шарлотка виходить ніжною, повітряної. Додавання свіжої вишні надає випічці пікантну кислинку. Взимку шарлотку можна готувати і з замороженої вишнею або з вишнею у власному соку.
Що знадобиться для приготування
Три яйця
200 грам борошна
80 грам вершкового масла або маргарину
150 грам цукру
150 грам вишні без кісточок (вишні кладіть «на око» - скільки хочете)
Половина чайної ложки соди (погасити оцтом)
Пакетик ванільного цукру
Приготування

Змішуємо звичайний цукор з ванільним цукром. Вбиваємо яйця і збиваємо міксером суміш в піну. Коли цукор розчиниться, додаємо масло або маргарин кімнатної температури. Збиваємо в пишну масу. Поступово додаємо борошно, розмішуємо всі грудочки. В останню чергу кладемо гашену соду і відразу ж додаємо вишню без кісточок (можна злити зайвий сік, інакше він пофарбує тісто в темний колір). все добре перемішуємо - наше тісто готове.
Форму змащуємо олією, викладаємо тісто, розрівнюємо верх і відправляємо його в розігріту до 200 градусів духовку. Випікаємо півгодини, готовність випічки перевіряємо дерев'яною шпажкою.
Категория: Рецепти |
| Теги: тісто, вишнею
Як приготувати рибний салат-торт?
Як запекти курку в кефірі?
Як приготувати ситний сніданок
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: