Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати салат «Застілля»?
Салат готується з домашніх заготовок - квашеної капусти, маринованих огірків і маринованих грибочків. Таке поєднання продуктів робить салат універсальним і легким у приготуванні. Необхідні продукти Квашена капуста Мариновані огірки Мариновані гриби Кілька картоплин Дві цибулини Пучок свіжого кропу Рослинна олія Яблучний оцет Сіль і чорний мелений перець Приготування Цибулю ріжемо півкільцями, оцет злегка розводимо водою і заливаємо маринадом цибуля. Залишаємо маринуватися хвилин на п'ятнадцять. Картоплю чистимо, ріжемо кубиками або часточками, посипаємо чорним меленим перцем, сіллю. Розігріваємо в пательні трохи рослинного масла, обсмажуємо картоплю до рум'яної скоринки (до готовності). Даємо повністю охолонути. викладаємо В салатник квашену капусту, нарізані кружечками або кубиками огірки, гриби (якщо великі - нарізати шматочками), додаємо цибулю і картоплю, дрібно нарізану зелень кропу. Перемішуємо і заливаємо запашною олією. Якщо немає квашеної капусти, можна зробити салат з маринованої - білоголової або червоноголової. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |