Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати салат з руколи?
На жаль, зелені салати багато обходять своєю увагою з тієї простої причини, що не знають як використовувати корисну зелень. Сподіваємося, що наші рецепти допоможуть виправити ситуацію. Що знадобиться для приготування 200 грам рукколи 400 грам баклажанів 50 грам кедрових горішків (або які є) 200 грам помідорів чері або звичайних помідор 50 мл бальзамічного оцту 80 мл оливкової олії Сіль і чорний мелений перець за смаком Приготування Листя руколи промити під водою і скласти в друшляк або на рушник щоб вся вода з листя пішла – інакше заправка з них стече. Баклажани ріжемо часточками (краще зрізати шкірку), злегка обсмажуємо до рум'яного кольору в рослинній олії. Масла додайте зовсім трохи. На іншій сковорідці злегка підсушіть горішки (без олії). Викладіть рукколу у салатник або на тарілку, збризніть бальзамічним оцтом, зверху покладіть баклажани, нарізані часточками помідори. Якщо готуєте салат з помідорками черрі, то їх розріжте навпіл. Полийте помідори оливковою олією, посипте сіллю і перцем, зверху прикрасити горішками. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |