Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати салат з помідор, лимона і м'яти?
Легкий, корисний салатик з пікантною заправкою. Як раз для літа - початку осені, поки ще є свіжа м'ята. Що знадобиться для приготування 400 грам помідорів Дві гілочки свіжої м'яти Половинка лимона Половина чайної ложки цукру Сіль і чорний мелений перець за смаком Дві столових ложки рослинного масла Приготування Для салату краще брати помідори з щільною шкіркою, м'ясисті. Нарізати їх невеликими шматочками (щоб було на один укус»). Скласти в глибоку посуд. Натерти цедру половинки лимона, посипати помідори, обережно перемішати і прибрати в холодильник на годину. З половинки лимона віджати сік. Збити його з рослинним маслом (масло беріть без запаху, щоб не перебити аромат м'яти і лимона), додати пів чайної ложечки цукру, сіль і перець за смаком. Ще раз збити. М'яту вимити, обірвати листочки і дрібно їх порізати. Помідори залити приготовленою заправкою, зверху посипати м'ятою і відразу ж подавати до столу. До такого салату добре підійдуть домашні грінки, але без часнику. можна підсушити в тостері або в духовці скибочки хліба і скропити оливковою олією. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |