Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати салат з перловкою, м'ясом і зеленню?
Дуже зручний салат, який можна вважати цілком самодостатнім стравою. У ньому є все ті ж самі продукти, що і в повноцінний обід-вечерю - і м'ясо, і гарнір до нього, і овочі. Що знадобиться для приготування Стакан перловки 500 грам свинини 200 грам зеленого салату Пучок зеленого цибулі Один свіжий огірок Рослинна олія Сіль і спеції за смаком Для соусу Чверть склянки рослинного масла Чверть склянки апельсинового соку Столова ложка гірчиці Чайна ложка порошку каррі Дві - три зубчики часнику Приготування В салаті головна складова - перловка. Крупу добре промиваємо під проточною водою, дати воді стекти, підсушити і злегка обсмажити на сковорідці або в казанчике на невеликому вогні з додаванням солі (крупа повинна стати злегка золотавою). Влити воду, вона повинна покрити крупу не менше ніж на два пальці. Накриваємо кришкою, варимо 40 - 45 хвилин. Вся вода повинна вбратися в крупу. М'ясо ріжемо великими шматками, солимо і перчимо. З апельсина віджимаємо сік. Подрібнюємо часник. Змішуємо всі інгредієнти для соусу, злегка збиваємо. Половину суміші відливаємо і маринуємо в ній м'ясо 15 хвилин. Обсмажуємо його на сильному вогні, можна зі сковорідки не знімати. Огірок ріжемо соломкою, дрібно ріжемо зелена цибуля, листя салату рвемо руками. Змішуємо перловку з м'ясом і овочами, перед подачею поливаємо соусом. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |