Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати салат з перловкою, м'ясом і зеленню?
Дуже зручний салат, який можна вважати цілком самодостатнім стравою. У ньому є все ті ж самі продукти, що і в повноцінний обід-вечерю - і м'ясо, і гарнір до нього, і овочі.
Що знадобиться для приготування

Стакан перловки
500 грам свинини
200 грам зеленого салату
Пучок зеленого цибулі
Один свіжий огірок
Рослинна олія
Сіль і спеції за смаком

Для соусу

Чверть склянки рослинного масла
Чверть склянки апельсинового соку
Столова ложка гірчиці
Чайна ложка порошку каррі
Дві - три зубчики часнику

Приготування

В салаті головна складова - перловка. Крупу добре промиваємо під проточною водою, дати воді стекти, підсушити і злегка обсмажити на сковорідці або в казанчике на невеликому вогні з додаванням солі (крупа повинна стати злегка золотавою). Влити воду, вона повинна покрити крупу не менше ніж на два пальці. Накриваємо кришкою, варимо 40 - 45 хвилин. Вся вода повинна вбратися в крупу.
М'ясо ріжемо великими шматками, солимо і перчимо.
З апельсина віджимаємо сік. Подрібнюємо часник. Змішуємо всі інгредієнти для соусу, злегка збиваємо.
Половину суміші відливаємо і маринуємо в ній м'ясо 15 хвилин. Обсмажуємо його на сильному вогні, можна зі сковорідки не знімати.
Огірок ріжемо соломкою, дрібно ріжемо зелена цибуля, листя салату рвемо руками. Змішуємо перловку з м'ясом і овочами, перед подачею поливаємо соусом.
Категория: Рецепти |
| Теги: повинна, крупу
Як готуються бісквітні тістечка?
Як приготувати оселедець по-голландськи?
Сирки в шоколадній глазурі
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: