Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати салат з печеного перцю і рису?
Салат може бути холодним і теплим, і гарячим, самостійним блюдом або смачним і корисним гарніром - як вам більше подобається.
Що знадобиться для приготування
100 грам коричневого або звичайного рису (сухого)
Два солодких болгарських перцю
100 - 150 грам зеленого горошку
Дві столові ложки оливкової олії
Половина чайної ложки меду
Пучок свіжої зелені
Бальзамічний оцет за смаком (або яблучний, виноградний)
Приготування

Рис промийте під проточною водою кілька разів. Залийте холодною водою, підсолити і на невеликому вогні під кришкою відваріть до готовності. Води наливайте трохи, щоб вона покрила рис на три - чотири сантиметри.
Перець збризніть маслом, поставте в розігріту до 180 градусів духовку і запікайте 15 хвилин. відразу ж перекладіть в поліетиленовий пакет, щільно зав'яжіть, залиште на кілька хвилин. потім буде легше знімати шкірку.

Очищений перець наріжте шматочками. Змішайте з відвареним рисом, додати консервований або свіжий зелений горошок (якщо свіжий, то його можна бланшувати три хвилини, потім додати в салат). Перемішайте всі інгредієнти, додайте свіжу зелень, заправте маслом, медом і оцтом за смаком. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: маслом, водою
Як запікати курячі ніжки з фруктами?
Як спекти пісочний пиріг з сиром?
Рибні зрази під винним соусом
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: