Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати салат з моркви з йогуртовій заправкою?
Якщо ви плануєте оновити свій салатний репертуар, зверніть увагу на цей рецепт. Корисний, легкий салат з гострим смаком, може бути як самостійною стравою, так і гарніром до смаженого м'яса.
Що знадобиться для приготування
П'ять великих морквин
Дві столових ложки рослинного масла
Два - три зубчики часнику (можна більше або менше за смаком)
Сіль і червоний мелений перець
Натуральний йогурт без фруктових добавок (приблизно 200 - 250 грам)
Приготування

Моркву очистити, натерти на крупній тертці (або на тертці для корейської моркви). У сковорідці розігріти олію і злегка обсмажити моркву.
Часник пропустити через часникодавку і потім потовкти у ступці. Додати часникову кашку в йогурт, приправити сіллю і перцем і дати трохи настоятися. Морква охолодити і заправити йогуртом. Посолити за смаком і можна відразу подавати до столу.

Рецепт для любителів спецій. Продукти ті ж самі, але додаються спеції. До моркви в кінці обсмажування додається кмин, і поки морква остигає, він трохи розм'якне і не буде хрустіти на зубах. В заправку з йогурту крім часнику, солі і перцю додається по щіпці кориці і меленого імбиру. Дати йогурту настоятися і заправити остиглу морквину.
Категория: Рецепти |
| Теги: йогурту, додається
Пиріг з червоною смородиною і безе
Як зробити салат з копченою куркою?
Як готується паска масляний в хлібопічці?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: