Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати салат з моркви з йогуртовій заправкою?
Якщо ви плануєте оновити свій салатний репертуар, зверніть увагу на цей рецепт. Корисний, легкий салат з гострим смаком, може бути як самостійною стравою, так і гарніром до смаженого м'яса. Що знадобиться для приготування П'ять великих морквин Дві столових ложки рослинного масла Два - три зубчики часнику (можна більше або менше за смаком) Сіль і червоний мелений перець Натуральний йогурт без фруктових добавок (приблизно 200 - 250 грам) Приготування Моркву очистити, натерти на крупній тертці (або на тертці для корейської моркви). У сковорідці розігріти олію і злегка обсмажити моркву. Часник пропустити через часникодавку і потім потовкти у ступці. Додати часникову кашку в йогурт, приправити сіллю і перцем і дати трохи настоятися. Морква охолодити і заправити йогуртом. Посолити за смаком і можна відразу подавати до столу. Рецепт для любителів спецій. Продукти ті ж самі, але додаються спеції. До моркви в кінці обсмажування додається кмин, і поки морква остигає, він трохи розм'якне і не буде хрустіти на зубах. В заправку з йогурту крім часнику, солі і перцю додається по щіпці кориці і меленого імбиру. Дати йогурту настоятися і заправити остиглу морквину. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |