Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати салат з м'яса птиці з баклажанами і перцем?
Необхідні продукти:триста сімдесят грамів курячого філе; триста п'ятдесят грамів кабачків; сіль; сім стіл. ложечок оливкової олії; дві цибулинки; перець кайенский; половинка червоного болгарського перчика; половинка зеленого болгарського перчика; половинка жовтого солодкого болгарського перчика; двісті п'ятдесят грамів консервованих томатів; двісті п'ятдесят грамів баклажанів; половинка чайн. ложечки насіння фенхелю; Чистимо кабачки і бубочка, у перцю видаляємо насіння. Ріжемо овочі ромбиками, цибулю чистимо і ріжемо кільцями, куряче філе - великими кубиками. Часник тиснемо і з'єднуємо з трьома стіл. ложечками олії. Всі овочі, крім баклажанів, змішуємо, присаливаем і заправляємо олією з часником. Бубочка смажимо в 2-х стіл. ложечку масла. Додаємо откинутые на друшляк томати, солимо, перчимо і тушкуємо три хвилини. Додаємо суміш з солодкого перчика, кабачків і цибулі. Коли болгарський перчик стане м'яким, знімаємо сковороду з вогню, наполягаємо 15 хвилин. На іншій сковорідці розігріваємо масло з фенхелем і смажимо куряче филе.Приправляем філе сіллю і подаємо з овочами. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |