Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати салат з м'яса птиці з баклажанами і перцем?
Необхідні продукти:триста сімдесят грамів курячого філе;
триста
п'ятдесят грамів кабачків;
сіль;
сім стіл. ложечок оливкової олії;
дві цибулинки;
перець кайенский;
половинка червоного болгарського перчика;
половинка зеленого болгарського перчика;
половинка жовтого солодкого болгарського перчика;
двісті п'ятдесят грамів консервованих томатів;
двісті п'ятдесят грамів баклажанів;
половинка чайн. ложечки насіння фенхелю;

Чистимо кабачки і бубочка, у перцю видаляємо насіння. Ріжемо овочі ромбиками, цибулю чистимо і ріжемо кільцями, куряче філе - великими кубиками. Часник тиснемо і з'єднуємо з трьома стіл. ложечками олії. Всі овочі, крім баклажанів, змішуємо, присаливаем і заправляємо олією з часником.
Бубочка смажимо в 2-х стіл. ложечку масла. Додаємо откинутые на друшляк томати, солимо, перчимо і тушкуємо три хвилини. Додаємо суміш з солодкого перчика, кабачків і цибулі.
Коли болгарський перчик стане м'яким, знімаємо сковороду з вогню, наполягаємо 15 хвилин.
На іншій сковорідці розігріваємо масло з фенхелем і смажимо куряче филе.Приправляем філе сіллю і подаємо з овочами.
Категория: Рецепти |
| Теги: перчика, Половинка
Чим можна замінити продукти в рецептах?
Як приготувати халву з волоських горіхів
Як готується паска масляний в хлібопічці?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: