Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати салат з копченої курки, горіхів і яблук?
В салаті головне - контраст смаків і текстури. Ніжне на смак авокадо, хрустке кислувате яблуко, гострий лук, тверді горішки дають море смаків, які вигідно відтіняє гостренькі часникова заправка. Що знадобиться для приготування Одна копчена куряча грудка Два зелених яблука Один авокадо Одна морквина Невелика жменя волоських горіхів Невелика цибулина Качан листового салату Для заправки Чотири столові ложки майонезу Чотири столові ложки йогурту Часточка часнику Половинка невеликий цибулини Кілька гілочок петрушки Столова ложка лимонного соку Сіль і чорний мелений перець за смаком Приготування Спочатку готуємо заправку. Петрушку дрібно рубаємо. Половинку цибулі і часник натираємо на дрібній тертці або подрібнюємо у блендері. Перекладаємо в маленьку пиалку. Туди ж додаємо петрушку, вливаємо лимонний сік, майонез і йогурт. Перемішуємо, солимо за смаком, приправляємо чорним перцем. Для салату лук ріжемо тонкими півкільцями. Курячу грудку нарізаємо тонкими скибочками (можна розібрати на волокна, але вийде не так акуратно). Яблука чистимо від шкірки, нарізаємо тонкими часточками. З авокадо видаляємо кісточку, зрізаємо шкірку. Ріжемо м'якоть часточками. Моркву натираємо на дрібній тертці. В порційні тарілки кладемо листя салату, на них - курку та овочі. Посипаємо рубаними горіхами. Подаємо з заправкою. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |