Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати салат з кабачків в маринаді?
Кабачки для салату проходять теплову обробку. А саме - бланшируются в маринаді. Вони встигають просочитися спеціями, але залишитися при цьому хрусткими. Що знадобиться для приготування Три середніх кабачка Два яйця Солоні огірочки за смаком Дві столові ложки майонезу Лимонний сік за смаком По столовій ложці дрібно нарізаної зелені кропу і петрушки Для маринаду Склянку води Дві столові ложки яблучного оцту (5-6%) Сіль за смаком Лавровий листочок Запашний перець горошком Приготування Кабачки чистити від шкірки не потрібно. Вимийте їх ретельно, потріть щіткою. Наріжте кубиками або часточками, але не занадто дрібно, інакше вони за час варіння розм'якшиться і втратять форму. Доведіть воду до кипіння, влийте оцет, покласти перець горошком, лавровий лист і сіль. Як тільки сіль розчинилася, всипайте кабачки і на невеликому вогні потримайте їх в маринаді хвилин 10-15. Дістаньте і остудіть. Яйця відваріть круто. Наріжте кубиками або часточками. Наріжте кубиками огірки. Всі інгредієнти змішайте, додайте кабачки, зелень, заправте сіллю, лимонним соком і майонезом. Спробуйте, якщо потрібно - смак підкоригуйте. Подавайте салат зі свіжими помідорами і м'яким домашнім хлібом. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |