Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати салат з гарбузом?
У розпал гарбузового сезону скарбничка рецептів з красунею гарбузом продовжує поповнюватися. На цей раз з гарбузом готується салат. Він може здатися трудомістким, але це не так, все готується як у звичайних салатах, тільки потрібно відварити до м'якості гарбуза.
Що знадобиться для приготування
250 - 300 грам м'якоті гарбуза
200 грам курячого філе
Мариновані печериці
Один свіжий огірок
Три яйця
Твердий сир
Майонез
Пучок петрушки
Приготування

Відварити до готовності куряче філе, остудити і нарізати невеликими шматочками. Гарбуз розрізати на кілька шматків, відварити в невеликій кількості води, але в жодному разі не переварювати. Гарбуз повинна проколюватися виделкою, але не розвалюватися і не перетворюватися в пюре. Печериці для салату підійдуть невеликі, краще якщо вони в салаті будуть цілими, а не різаними на шматочки. Відварити яйця, нарізати великими шматочками. Один білок залишити для прикраси салату. Огірок нарізати великими кубиками, сир брусочками або кубиками. Всі інгредієнти змішати, додати дрібно нарізану зелень петрушки і заправити майонезом. Дати трохи постояти, прикрасити і подавати до столу.
Категория: Рецепти |
| Теги: відварити, гарбузом
Як готувати гречку з грибами?
20 кращих рецептів тортів
Як швидко і смачно посмажити куряче м'ясо?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: