Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати салат з гарбузом?
![]() Що знадобиться для приготування 250 - 300 грам м'якоті гарбуза 200 грам курячого філе Мариновані печериці Один свіжий огірок Три яйця Твердий сир Майонез Пучок петрушки Приготування Відварити до готовності куряче філе, остудити і нарізати невеликими шматочками. Гарбуз розрізати на кілька шматків, відварити в невеликій кількості води, але в жодному разі не переварювати. Гарбуз повинна проколюватися виделкою, але не розвалюватися і не перетворюватися в пюре. Печериці для салату підійдуть невеликі, краще якщо вони в салаті будуть цілими, а не різаними на шматочки. Відварити яйця, нарізати великими шматочками. Один білок залишити для прикраси салату. Огірок нарізати великими кубиками, сир брусочками або кубиками. Всі інгредієнти змішати, додати дрібно нарізану зелень петрушки і заправити майонезом. Дати трохи постояти, прикрасити і подавати до столу. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |