Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати салат з цвітної капусти з квасолею і грибами?
Корисний та смачний низькокалорійний салат. Додавання квасолі робить його досить ситним, тоді як калорійність не збільшується. Заправку можна вибрати з нежирної сметани або йогурту. Для тих, хто любить салати з майонезом як варіант - змішати майонез зі сметаною.
Що знадобиться для приготування

100 грам печериць
200 грам цвітної капусти
Два яйця
70 грам консервованої квасолі (або відварена)
Один солодкий болгарський перець
Одне яблуко
Чайна ложка лимонного соку
Пучок свіжої петрушки
Майонез або сметана, йогурт
Сіль і чорний мелений перець за смаком
Рослинна олія

Приготування

Гриби наріжте тонкими скибочками, обсмажте до готовності у рослинній олії. Посоліть і поперчіть за смаком. Викладіть гриби на паперовий рушник, щоб вбралося зайве масло.
Болгарський перець наріжте брусочками. У яблука видалити серединку, яблуко наріжте тонкими скибочками або смужками. Щоб воно не потемніло - збризніть лимонним соком.
Цвітну капусту розберіть на суцвіття, добре промийте під проточною водою. Дрібно наріжте (капуста додається в салат сирої, відварювати не потрібно).
Відваріть яйця, дрібно порубаєте. Дрібно наріжте зелень петрушки.
Змішайте всі інгредієнти для салату, додайте квасолю (якщо консервована - покладіть в друшляк і обдайте окропом). Посоліть і поперчіть.
В окремому посуді змішайте майонез зі сметаною, влийте трохи лимонного соку, додайте мелений перець.
Готовий салат викладете в салатник, дно якого вистелене листям зеленого салату, полийте заправкою і прикрасьте зеленню.
Категория: Рецепти |
| Теги: салат, наріжте
Запечений батон з сиром і часником
Як приготувати торт "Наполеон" без випічки?
Огірки, фаршировані редисом, яйцями і шинкою
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: