Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати салат з чорносливом та м'ясом
Салат готується без майонезу, що вже саме по собі чудово. Виходить смачно, ситно і не дуже калорійно. Щоб салат вийшов ще більш легким, сметану для заправки краще брати нежирну, а свинину замінити вареної курячої грудкою.
Що знадобиться для приготування
200 грам відварного м'яса (або курячого філе)
Два великих солоних огірочка
Баночка консервованого зеленого горошку
200 грам чорносливу
Великий пучок зеленої цибулі
Трохи свіжого кропу
Сметана для заправки

Приготування

Чорнослив залийте кип'ятком, потім воду злийте (хвилин через 5-10), вийміть кісточку. Обсушіть чорнослив. Наріжте його дрібними шматочками.
Дрібно порубаєте зелений лук і кріп. М'ясо треба нарізати якомога дрібніше, куряче філе можна розібрати на волокна. Дрібними кубиками нарізати огірочки. У цей салат потрібно додавати саме солоні огірки, мариновані не підійдуть.
Змішайте всі нарізані продукти, додати консервований зелений горошок. Перемішайте, заправте по смаку сметаною. Якщо потрібно – підсоліть і поперчіть. Викладіть в салатник і відразу ж подавайте до столу. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: саме, салат
Як правильно заварювати чорний чай?
Млинці з курячим м'ясом рецепт?
Пудинг з яловичої печінки з грибами
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: