Главная » Статьи » Рецепти

Лимонний торт з ягодами

Необхідні продукти:
сто грамів цукру;
ванілін на кінчику ножа;
сто двадцять грамів вершкового масла;
півтори чайних ложки лимонної цедри (тертої);
парочка яєць;
п'ятдесят мілілітрів мінеральної води;
сто грамів знежиреного сиру;
ч. ложка розпушувача;
двісті п'ятдесят грамів борошна;
для начинки:
двісті п'ятдесят мілілітрів молока;
половинка пакетика ванільного пудингу;
дві ст. ложки цукру;
одна ст. ложка лимонного соку;
сто грамів знежиреного сиру;
половинка ч. ложки лимонної цедри (тертої);
триста грамів ягідної суміші;
чотири ст. ложки цукрової пудри;

Гріємо духовку до 180 гр. Міксером збиваємо масло, поступово додаючи лимонну цедру, ванілін, цукор і щіпку солі. Потім по одному додаємо яйця. Розводимо мінеральною водою сир і підмішуємо його в тісто. Продовжуючи збивати, додаємо борошно, попередньо змішавши її з розпушувачем.

Готове тісто викладаємо у змащену форму (діаметр 26 см). Випікаємо 40 хв і охолоджуємо.

Готуємо ванільний пудинг на суміші молока і цукру. Охолоджуємо, додаємо сир і цедру. Розподіляємо начинку по коржу. Ягоди перебираємо, миємо, сушимо. Ягоди розкладаємо по начинці, прикрашаємо лимонною цедрою. Змішати цукрову пудру з лимонним соком і заливаємо цією сумішшю ягоди.
Категория: Рецепти |
| Теги: ягоди, сто
Як приготувати ситний сніданок
Телятина, фарширований картоплею і цибулею
Як спекти персиковий пиріг з вершковим кремом?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: