Главная » Статьи » Рецепти |
Лимонний торт з ягодами
Необхідні продукти: сто грамів цукру; ванілін на кінчику ножа; сто двадцять грамів вершкового масла; півтори чайних ложки лимонної цедри (тертої); парочка яєць; п'ятдесят мілілітрів мінеральної води; сто грамів знежиреного сиру; ч. ложка розпушувача; двісті п'ятдесят грамів борошна; для начинки: двісті п'ятдесят мілілітрів молока; половинка пакетика ванільного пудингу; дві ст. ложки цукру; одна ст. ложка лимонного соку; сто грамів знежиреного сиру; половинка ч. ложки лимонної цедри (тертої); триста грамів ягідної суміші; чотири ст. ложки цукрової пудри; Гріємо духовку до 180 гр. Міксером збиваємо масло, поступово додаючи лимонну цедру, ванілін, цукор і щіпку солі. Потім по одному додаємо яйця. Розводимо мінеральною водою сир і підмішуємо його в тісто. Продовжуючи збивати, додаємо борошно, попередньо змішавши її з розпушувачем. Готове тісто викладаємо у змащену форму (діаметр 26 см). Випікаємо 40 хв і охолоджуємо. Готуємо ванільний пудинг на суміші молока і цукру. Охолоджуємо, додаємо сир і цедру. Розподіляємо начинку по коржу. Ягоди перебираємо, миємо, сушимо. Ягоди розкладаємо по начинці, прикрашаємо лимонною цедрою. Змішати цукрову пудру з лимонним соком і заливаємо цією сумішшю ягоди. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |