Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати салат з червонокачанної капусти і огірків?
Пікантний смак салату додає пряна кунжутна заправка, і він неодмінно припаде до смаку любителям азіатської кухні. Якщо немає під рукою червонокачанної капусти, замініть її більш звичної білокачанної капустою або кольрабі. Що знадобиться для приготування Два огірка 200 грам капусти (червонокачанної або білокачанної) Одна велика морквина Кунжутне насіння Для заправки Столова ложка соєвого соусу Половина чайної ложки цукру (за смаком) Дві столові ложки кунжуту Дві столові ложки рисового оцту (або яблучного) Три столових ложки рослинного масла Приготування Огірок нарізаємо тонкими кружальцями, капусту тоненько шаткуємо. Моркву можна нарізати брусочками, натерти на крупній тертці (або на тертці для корейської моркви. Для приготування заправки в чашу блендера завантажуємо кунжутне насіння, цукор, вливаємо олію і оцет. На високій швидкості все перетворюємо в однорідну по консистенції суміш. На тарілку по краю розкладаємо кружечки огірка, в середину кладемо капусту і моркву (можна змішати або викласти шарами). Поливаємо заправкою, посипаємо кунжутним насінням і відразу подаємо. Вітамінний салатик готовий! Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |