Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати салат «Мінестроне»?
![]() Що знадобиться для приготування 170 грам короткої пасти (сухий, не вареної) Одна цибулина Одна морквина Дві часточки часнику Один невеликий кабачок (250 грам) 120 грам зеленої стручкової квасолі 150 грам консервованої кукурудзи 300 грам відвареної або консервованої квасолі 400 грам помідорів Дві столові ложки бальзамічного оцту Сіль і чорний мелений перець за смаком Рослинна олія для смаження овочів Невеликий пучок свіжого базиліка Приготування Доводимо до кипіння подсоленую воду і відварюємо пасту до стану аль-денте. По часу - приблизно 8-10 хвилин. Відкидаємо на друшляк і даємо стекти воді. Цибулю і часник дрібно рубаємо. Моркву ріжемо невеликими кубиками. Обсмажуємо в олії цибулю і часник, через пару хвилин додаємо моркву і смажимо ще п'ять хвилин. Додаємо нарізані невеликими кубиками кабачки і зелену квасолю (якщо заморожена, не розморожувати). Смажимо до готовності овочів і даємо охолонути. В салатник викладаємо обсмажені овочі, квасолю, кукурудзу, готову пасту і нарізані невеликими шматочками свіжі помідори. Заправляємо сіллю і меленим перецем, поливаємо бальзамічним оцтом. Додаємо нарізаний базилік, перемішуємо і відразу подаємо. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |