Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати салат "Квасолька"?
Продукти:баночка квасолі вагою приблизно чотириста грамів;
сіль;
двісті грамів крабових паличок;
мелений перчик;
один болгарський перчик;
майонез;
зелень кінза +петрушка;
три стеблинки зеленого лука;
сто п'ятдесят грамів сиру;
три зубчики часничку;
Якщо ви не любите майонез, можна зробити таку заправку:
перець мелений;
три стіл. ложки оливкової олії;
три чайн. ложечки білого оцту;
сіль;
Процес приготування:
Болгарський перчик моєму, видаляємо насіння і ріжемо кубиками. Крабові полички ріжемо невеликими кубиками. Сир тремо на дрібній терочке. Часник чистимо і товчемо в ступці. Петрушку, кінзу, зелену цибульку моєму, сушимо і дрібно рубаємо. Квасоля відкидаємо на друшляк і чекаємо, поки стече.
Змішуємо часник, зелень, сир, квасоля, перець болгарський і крабові палички. Перчимо, солимо, додаємо майонез і перемішуємо.
Можна приготувати альтернативну салатну заправку: змішуємо оливкове масло з оцтом (краще використовувати натуральний білий винний), солимо, перчимо і трохи збиваємо.
Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: перчик, майонез
Овочевий пиріг зі спаржею і сиром
Пиріг з червоною смородиною і безе
Качка, запечена з яблуками і картоплею
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: