Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати салат "Квасолька"?
Продукти:баночка квасолі вагою приблизно чотириста грамів; сіль; двісті грамів крабових паличок; мелений перчик; один болгарський перчик; майонез; зелень кінза +петрушка; три стеблинки зеленого лука; сто п'ятдесят грамів сиру; три зубчики часничку; Якщо ви не любите майонез, можна зробити таку заправку: перець мелений; три стіл. ложки оливкової олії; три чайн. ложечки білого оцту; сіль; Процес приготування: Болгарський перчик моєму, видаляємо насіння і ріжемо кубиками. Крабові полички ріжемо невеликими кубиками. Сир тремо на дрібній терочке. Часник чистимо і товчемо в ступці. Петрушку, кінзу, зелену цибульку моєму, сушимо і дрібно рубаємо. Квасоля відкидаємо на друшляк і чекаємо, поки стече. Змішуємо часник, зелень, сир, квасоля, перець болгарський і крабові палички. Перчимо, солимо, додаємо майонез і перемішуємо. Можна приготувати альтернативну салатну заправку: змішуємо оливкове масло з оцтом (краще використовувати натуральний білий винний), солимо, перчимо і трохи збиваємо. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |