Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати рулети зі свинини з цибулею і грибами?
Рулети можна приготувати за спрощеним варіантом, коли начинка буде тільки з лука, а гриби виконають роль смачного соусу - підливи. Або ж зробити класичний варіант - в м'ясо загорнути тушковані гриби - це вже блюдо для святкового столу.
Що знадобиться для приготування
400 грам свинячої вирізки
Дві цибулини
300 грам свіжих печериць
П'ять - шість зубчиків часнику
Дві - три столові ложки сметани
Сіль і чорний мелений перець
Рослинна олія
Приготування

Половину цибулини нарізати дрібними кубиками. Свинину нарізати порційними шматочками і добре відбити. Натерти перцем, посолити, викласти на один край трохи цибулі, згорнути рулетом. Обсмажити рулети в олії до рум'яної скоринки.
що Залишилися півтори цибулини нарізати півкільцями, обсмажити в рослинній олії до золотистого кольору. Додати до цибулі нарізані скибочками шампіньйони, коли вони почнуть виділяти сік, викласти до грибів з цибулею рулетики, накрити кришкою і тушкувати на слабкому вогні хвилин двадцять. Потім додати подрібнений часник, сіль і перець, сметану, тушкувати під кришкою хвилин десять. Подавати з будь-яким гарніром.

Якщо готуєте для святкового столу, то гриби потрібно обсмажити з цибулею, посолити і поперчити, викласти на відбивні, згорнути рулетом і обсмажити в олії. Підлити трохи водички, тушкувати до готовності. В кінці приготування додати сметану.
Категория: Рецепти |
| Теги: рулети, обсмажити
Як запекти яловичину в горщиках?
Макарони з ананасами
Як приготувати біфштекс по-мексиканськи?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: