Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати рулети зі свинини з цибулею і грибами?
Рулети можна приготувати за спрощеним варіантом, коли начинка буде тільки з лука, а гриби виконають роль смачного соусу - підливи. Або ж зробити класичний варіант - в м'ясо загорнути тушковані гриби - це вже блюдо для святкового столу. Що знадобиться для приготування 400 грам свинячої вирізки Дві цибулини 300 грам свіжих печериць П'ять - шість зубчиків часнику Дві - три столові ложки сметани Сіль і чорний мелений перець Рослинна олія Приготування Половину цибулини нарізати дрібними кубиками. Свинину нарізати порційними шматочками і добре відбити. Натерти перцем, посолити, викласти на один край трохи цибулі, згорнути рулетом. Обсмажити рулети в олії до рум'яної скоринки. що Залишилися півтори цибулини нарізати півкільцями, обсмажити в рослинній олії до золотистого кольору. Додати до цибулі нарізані скибочками шампіньйони, коли вони почнуть виділяти сік, викласти до грибів з цибулею рулетики, накрити кришкою і тушкувати на слабкому вогні хвилин двадцять. Потім додати подрібнений часник, сіль і перець, сметану, тушкувати під кришкою хвилин десять. Подавати з будь-яким гарніром. Якщо готуєте для святкового столу, то гриби потрібно обсмажити з цибулею, посолити і поперчити, викласти на відбивні, згорнути рулетом і обсмажити в олії. Підлити трохи водички, тушкувати до готовності. В кінці приготування додати сметану. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |