Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати рулети з кабачків і м'ясного фаршу?
Чудове блюдо! Швидке і нескладне в приготуванні, оригінальне в подачі і дуже смачне. До того ж - корисне, рулети запікаються в духовці. Що знадобиться для приготування Три - чотири невеликих кабачка 600 грам фаршу Одна велика цибулина Одне яйце Дві столові ложки майонезу або сметани Дві часточки часнику 100 грам сиру Сіль і перець, спеції за смаком Пучок свіжої зелені Приготування До фаршу додати дрібно нарізану цибулю, яйце, зелень, майонез або сметану, сіль і перець, спеції. Все добре перемішати. Кабачки нарізати кружечками товщиною 1 - 1,5 см, посолити і поперчити. З молоденьких кабачків шкірку знімати не потрібно, але якщо шкірка щільна, то її краще зрізати. З фаршу зробити невеликі плоскі котлетки розміром з кабачкові кружечки. Відрізати шматочок фольги. Зібрати рулетик, по черзі викладаючи кружечок кабачка, котлетку, знову гурток кабачка, котлетку. Закінчити гуртком кабачка. Одержаний рулет полити чайною ложечкою масла, загорнути у фольгу, кінці фольги закрутити. Покласти на деко і поставити в розігріту до 200 градусів духовку. Запікати 30 - 40 хвилин. Потім вийняти, розгорнути фольгу, посипати часником і тертим сиром і знову поставити в духовку ще на п'ять хвилин. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |