Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати рулети з кабачків і м'ясного фаршу?
Чудове блюдо! Швидке і нескладне в приготуванні, оригінальне в подачі і дуже смачне. До того ж - корисне, рулети запікаються в духовці.
Що знадобиться для приготування
Три - чотири невеликих кабачка
600 грам фаршу
Одна велика цибулина
Одне яйце
Дві столові ложки майонезу або сметани
Дві часточки часнику
100 грам сиру
Сіль і перець, спеції за смаком
Пучок свіжої зелені
Приготування

До фаршу додати дрібно нарізану цибулю, яйце, зелень, майонез або сметану, сіль і перець, спеції. Все добре перемішати.
Кабачки нарізати кружечками товщиною 1 - 1,5 см, посолити і поперчити. З молоденьких кабачків шкірку знімати не потрібно, але якщо шкірка щільна, то її краще зрізати.
З фаршу зробити невеликі плоскі котлетки розміром з кабачкові кружечки.
Відрізати шматочок фольги. Зібрати рулетик, по черзі викладаючи кружечок кабачка, котлетку, знову гурток кабачка, котлетку. Закінчити гуртком кабачка. Одержаний рулет полити чайною ложечкою масла, загорнути у фольгу, кінці фольги закрутити. Покласти на деко і поставити в розігріту до 200 градусів духовку. Запікати 30 - 40 хвилин.
Потім вийняти, розгорнути фольгу, посипати часником і тертим сиром і знову поставити в духовку ще на п'ять хвилин.
Категория: Рецепти |
| Теги: кабачка, фаршу
Фінський рибний суп (рецепт)
Як варити холодець з яловичини?
Як приготувати знамениті татарські пиріжки?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: