Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати рулет з індички з пряними травами?
Щоб рулет вийшов ніжним і соковитим, потрібно використовувати фарш не з грудки індички, а з усього м'яса. Якщо індичого фаршу немає, то підійде і курячий. Що знадобиться для приготування 500 грам фаршу з індички або курячого фаршу 100 мл нежирних вершків 200 грам будь-якого твердого сиру Чотири столові ложки па Одна цибулина Одне яйце Невеликий пучок петрушки Три столових ложки сушеного базиліка Три столові ложки сушеної м'яти (можна замінити іншими спеціями) Сіль і чорний мелений перець за смаком Приготування Панірувальні сухарі потрібно замочити в вершках на десять хвилин. Цибулину дрібно нарізати або натерти на тертці, дрібно порубати петрушку. У фарш додати цибулю і зелень, яйце, вимочені сухарі, посолити і поперчити за смаком. Ретельно вимісити. Деко застелити фольгою, змастити олією і викласти фарш рівним шаром. Зверху розподілити натертий на крупній тертці сир і посипати пряними травами. За допомогою фольги згорнути рулет, перекласти на чистий аркуш фольги, загорнути, але так, щоб фольга не прилягала щільно до верху рулету. У верхній частині фольги зробити проколи для виходу пари і запікати 50 хвилин на середньому вогні. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |