Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати рулет з індички з пряними травами?
Щоб рулет вийшов ніжним і соковитим, потрібно використовувати фарш не з грудки індички, а з усього м'яса. Якщо індичого фаршу немає, то підійде і курячий.
Що знадобиться для приготування
500 грам фаршу з індички або курячого фаршу
100 мл нежирних вершків
200 грам будь-якого твердого сиру
Чотири столові ложки па
Одна цибулина
Одне яйце
Невеликий пучок петрушки
Три столових ложки сушеного базиліка
Три столові ложки сушеної м'яти (можна замінити іншими спеціями)
Сіль і чорний мелений перець за смаком
Приготування

Панірувальні сухарі потрібно замочити в вершках на десять хвилин. Цибулину дрібно нарізати або натерти на тертці, дрібно порубати петрушку. У фарш додати цибулю і зелень, яйце, вимочені сухарі, посолити і поперчити за смаком. Ретельно вимісити.

Деко застелити фольгою, змастити олією і викласти фарш рівним шаром. Зверху розподілити натертий на крупній тертці сир і посипати пряними травами. За допомогою фольги згорнути рулет, перекласти на чистий аркуш фольги, загорнути, але так, щоб фольга не прилягала щільно до верху рулету. У верхній частині фольги зробити проколи для виходу пари і запікати 50 хвилин на середньому вогні.
Категория: Рецепти |
| Теги: фарш, індички
Суп курячий з брокколі і зеленою квасолею
Рулети з лаваша
Меренги із збитими вершками
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: