Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати розсольник по-кубански?
Дуже смачний і наваристий супчик. Замість перловки в розсольник додається квасоля, а бульйон готується з курячих шлунків або пупочков. В іншому все як завжди - є і солоні огірочки, і зажарка, і огірковий розсіл. Що знадобиться для приготування Курячі сердечка або пупки (кількість на ваш розсуд) Чотири картоплини 300 грам сухої квасолі або велика банка консервованої квасолі Дві великі цибулини Одна морквина Чотири солоних огірка Половина склянки огіркового розсолу П'ять столових ложок томатного соусу або свіжі помідори Кілька часточок часнику Пучок свіжої петрушки Сіль і мелений перець за смаком Лавровий лист Рослинне масло для смаження Приготування Квасоля замочіть на ніч, на наступний день поставте варити. Після того, як квасоля закипіла і поварилась хвилин 15-20, покладіть нарізані шматочками сердечка, лаврушку і варіть до готовності квасолі і сердечок. Квасоля повинна добре розвариться, стати м'якою. Потім додайте картоплю зваріть майже до готовності і влийте розсіл. Для засмажки підсмажте цибулю і моркву, потім покладіть томатний соус або помідори і тушкуйте до м'якості овочів. Коли картопля звариться, покладіть зажарку, дрібно нарізані огірки і пропущений через прес часник. Наприкінці посоліть, поперчіть і приправити зеленню петрушки. Якщо готуєте розсольник з консервованою квасолею, то спочатку зваріть сердечка, покладіть картоплю і коли він стане м'яким, покладіть квасолю. Далі - за рецептом. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |