Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати рисову кашу з гарбузом і курагою?
В цій каші є все, щоб вважати її смачним і корисним стравою - ніжний розварений рис, солодка курага, яскрава гарбуз, вершки. При бажанні в кашу можна додати будь конфітюр або полити її медом. Що знадобиться для приготування 500 мл. молока 150 грам круглозерного рису 200 грам гарбуза (очищеної від шкірки і насіння) 50 грам кураги Дві столові ложки цукру (за смаком) 200 мл. вершків будь-якої жирності Щіпка солі Мед або будь конфітюр (за бажанням) Приготування Рис промити в декількох водах. Гарбуз і курагу нарізати шматочками. Молоко довести до кипіння, влити вершки і ще раз дати закипіти. Покласти в молоко рис, розмішати, посолити, додати цукор. Коли рис трохи розбухне, додати гарбуз і курагу. Варити на повільному вогні до м'якості гарбуза і готовності рису. Якщо каша вийде дуже густий, можна влити трохи водички. З часу приготування займає близько півгодини. Подавати кашу гарячої, поливши медом або конфітюром. Гарбуз можна зварити окремо з додаванням невеликої кількості води. Коли стане м'якою - розім'яти і змішати з закипевшим молоком. Потім покласти рис і курагу і варити до готовності рису. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |