Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати рисову кашу з гарбузом і курагою?
В цій каші є все, щоб вважати її смачним і корисним стравою - ніжний розварений рис, солодка курага, яскрава гарбуз, вершки. При бажанні в кашу можна додати будь конфітюр або полити її медом.
Що знадобиться для приготування

500 мл. молока
150 грам круглозерного рису
200 грам гарбуза (очищеної від шкірки і насіння)
50 грам кураги
Дві столові ложки цукру (за смаком)
200 мл. вершків будь-якої жирності
Щіпка солі
Мед або будь конфітюр (за бажанням)

Приготування

Рис промити в декількох водах. Гарбуз і курагу нарізати шматочками. Молоко довести до кипіння, влити вершки і ще раз дати закипіти. Покласти в молоко рис, розмішати, посолити, додати цукор. Коли рис трохи розбухне, додати гарбуз і курагу. Варити на повільному вогні до м'якості гарбуза і готовності рису. Якщо каша вийде дуже густий, можна влити трохи водички. З часу приготування займає близько півгодини. Подавати кашу гарячої, поливши медом або конфітюром.
Гарбуз можна зварити окремо з додаванням невеликої кількості води. Коли стане м'якою - розім'яти і змішати з закипевшим молоком. Потім покласти рис і курагу і варити до готовності рису. Приємного апетиту!
Категория: Рецепти |
| Теги: рис, гарбуз
Рецепт дуже ніжних млинців
Цибульні кільця до пива
Як готувати макарони з м'ясним соусом?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: