Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати ріпу, фаршировану манною кашею?
Солодке блюдо з репы.Необходимые продукти:
десять ріпок;
півтори склянки молока;
три чайн. ложечки манної крупи;
панірувальні сухарі;
двадцять грамів вершкового масла;
сіль,
три курячих яйця;
Соус:
полстаканчика відвару, в якому варилася ріпа;
дві чайн. ложечки борошна;
двадцять грамів вершкового масла;
полстаканчика сметанки,
один лимончик;
півсклянки сиропу;
полстаканчика вершків;
сіль,
три стіл. ложечки тертого сиру;


Ріпу чистимо, верхушечку надрезываем хрестоподібно. Викладаємо ріпки на деко, наливаємо трохи кипяточка і тушкуємо в духовці. З розм'якшеною ріпки ложечкою акуратно виймаємо м'якоть так, щоб вийшли «стаканчики».
На молоці манну кашу варимо, додаємо масло, охолоджуємо, додаємо курячі яйця і отриманим фаршем наповнюємо «стаканчики» з ріпи. Викладаємо ріпу на велику жароміцне блюдо, змащене маслом і посипане сухарями.

М'якоть з ріпи протираємо через сито. На маслі підрум'янюємо борошно. Трохи підрум'янюємо на сковорідці цукор, робимо солодкий сироп (пропорції - за смаком). З'єднуємо м'якоть ріпи, вершки, борошно, сироп, сметану і лимонний сік. Прогріваємо соус, але не кип'ятимо.
Ріпу поливаємо соусом, посипаємо сиром і запікаємо в духовій шафі.
Категория: Рецепти |
| Теги: ложечки, ріпу
Як приготувати салат з апельсинами і сиром фета?
Як готується яєчня на листковому тісті?
Як запікати курячі ніжки з фруктами?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: