Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати ріпу, фаршировану манною кашею?
Солодке блюдо з репы.Необходимые продукти: десять ріпок; півтори склянки молока; три чайн. ложечки манної крупи; панірувальні сухарі; двадцять грамів вершкового масла; сіль, три курячих яйця; Соус: полстаканчика відвару, в якому варилася ріпа; дві чайн. ложечки борошна; двадцять грамів вершкового масла; полстаканчика сметанки, один лимончик; півсклянки сиропу; полстаканчика вершків; сіль, три стіл. ложечки тертого сиру; Ріпу чистимо, верхушечку надрезываем хрестоподібно. Викладаємо ріпки на деко, наливаємо трохи кипяточка і тушкуємо в духовці. З розм'якшеною ріпки ложечкою акуратно виймаємо м'якоть так, щоб вийшли «стаканчики». На молоці манну кашу варимо, додаємо масло, охолоджуємо, додаємо курячі яйця і отриманим фаршем наповнюємо «стаканчики» з ріпи. Викладаємо ріпу на велику жароміцне блюдо, змащене маслом і посипане сухарями. М'якоть з ріпи протираємо через сито. На маслі підрум'янюємо борошно. Трохи підрум'янюємо на сковорідці цукор, робимо солодкий сироп (пропорції - за смаком). З'єднуємо м'якоть ріпи, вершки, борошно, сироп, сметану і лимонний сік. Прогріваємо соус, але не кип'ятимо. Ріпу поливаємо соусом, посипаємо сиром і запікаємо в духовій шафі. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |