Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати річний болгарський суп?
Це оригінальне блюдо під назвою «таратор» хто готує густим, у вигляді соусу, а хто віддає перевагу більш легкий варіант у вигляді освіжаючого супчика. Останній варіант дуже добре підійде під час дієти або розвантажувальних днів. Що знадобиться для приготовленияСтакан холодного нежирного кефіру (жирність не вище 1%) Одна чайна ложечка оливкової або рослинного масла (не обов'язково) Свіжий огірок Один – два зубчики часнику Сіль за смаком Червоний мелений перець (небагато, на кінчику ножа) Мускатний горіх Зелень кропу або петрушки Два – три ядерця волоського горіха Приготування Кефір нам знадобиться дуже холодний, тільки що з холодильника. Свіжий огірок ріжемо невеликими кубиками. Дуже дрібно нарізаємо зелень, часник видавлюємо через часникодавку. У кефір додаємо масло для пом'якшення смаку, дві столові ложки нарізаного огірка, часник, зелень. Солимо і перчимо до смаку, заправляємо мускатним горіхом. Все як слід перемішуємо, зверху натираємо волоський горіх, даємо трохи настоятися (краще поставити в холодильник) і хвилин через десять приступаємо до трапези. Якщо ви на дієті, тоді приготуйте таратор без часнику і спецій щоб не порушувати апетит. У будь-якому випадку в такому блюді суцільні вітаміни і користь, воно легке і для шлунку і в приготуванні. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |