Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати річний болгарський суп?
Це оригінальне блюдо під назвою «таратор» хто готує густим, у вигляді соусу, а хто віддає перевагу більш легкий варіант у вигляді освіжаючого супчика. Останній варіант дуже добре підійде під час дієти або розвантажувальних днів.
Що знадобиться для приготовленияСтакан холодного нежирного кефіру (жирність не вище 1%)
Одна чайна ложечка оливкової або рослинного масла (не обов'язково)
Свіжий огірок
Один – два зубчики часнику
Сіль за смаком
Червоний мелений перець (небагато, на кінчику ножа)
Мускатний горіх
Зелень кропу або петрушки
Два – три ядерця волоського горіха
Приготування
Кефір нам знадобиться дуже холодний, тільки що з холодильника.
Свіжий огірок ріжемо невеликими кубиками. Дуже дрібно нарізаємо зелень, часник видавлюємо через часникодавку. У кефір додаємо масло для пом'якшення смаку, дві столові ложки нарізаного огірка, часник, зелень. Солимо і перчимо до смаку, заправляємо мускатним горіхом. Все як слід перемішуємо, зверху натираємо волоський горіх, даємо трохи настоятися (краще поставити в холодильник) і хвилин через десять приступаємо до трапези.

Якщо ви на дієті, тоді приготуйте таратор без часнику і спецій щоб не порушувати апетит. У будь-якому випадку в такому блюді суцільні вітаміни і користь, воно легке і для шлунку і в приготуванні.
Категория: Рецепти |
| Теги: зелень, вигляді
Салат з помідорів з квасолею
Пісний медовик
Готуємо млинці
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: