Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати рибу з овочевим рагу?
І риба і овочі з цього неймовірно смачного і простого рецепту готуються без краплі олії. Повністю дієтичне блюдо, в якому овочі можна підбирати по своєму смаку і по сезону.
Що знадобиться для приготування
Стейки будь-якої риби за кількістю порцій
Дві - три цибулини
250 - 300 г стручкової квасолі (свіжої або замороженої)
Одна - дві морквини
400 грам цвітної капусти (або брокколі)
Три - п'ять картоплин (можна без нього)
Приправи і спеції для риби
Сіль за смаком
Приготування

Ріжемо півкільцями цибулю і укладаємо його на дно глибокої сковороди. Зверху розкладаємо нарізану кружечками моркву. Картоплю чистимо, ріжемо великими скибочками (як на печеня), викладаємо на морквину.
Якщо квасоля свіжа, то моєму її, відрізаємо носики і хвостики, стручки ріжемо на кілька частин і висипаємо на картоплю. Якщо берете заморожену квасолю, то її відразу ж як є висипайте на картоплю. Зверху квасолі викладаємо невеликі суцвіття цвітної капусти, присипаємо сіллю.

Верхнім шаром будуть стейки з риби. Їх потрібно посолити, посипати спеціями і приправами. Обережно з краєчку сотейника влити трохи води і тушкувати на слабкому вогні під кришкою хвилин сорок. Періодично перевіряйте чи не википіла вода, при необхідності підливайте воду і тушкуйте до готовності овочів.
Категория: Рецепти |
| Теги: То, картоплю
Як спекти печиво "Кали"?
Запіканка з сиру і вермішелі
Як готується суп з селерою і сиром?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: