Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати рибу з овочевим рагу?
І риба і овочі з цього неймовірно смачного і простого рецепту готуються без краплі олії. Повністю дієтичне блюдо, в якому овочі можна підбирати по своєму смаку і по сезону. Що знадобиться для приготування Стейки будь-якої риби за кількістю порцій Дві - три цибулини 250 - 300 г стручкової квасолі (свіжої або замороженої) Одна - дві морквини 400 грам цвітної капусти (або брокколі) Три - п'ять картоплин (можна без нього) Приправи і спеції для риби Сіль за смаком Приготування Ріжемо півкільцями цибулю і укладаємо його на дно глибокої сковороди. Зверху розкладаємо нарізану кружечками моркву. Картоплю чистимо, ріжемо великими скибочками (як на печеня), викладаємо на морквину. Якщо квасоля свіжа, то моєму її, відрізаємо носики і хвостики, стручки ріжемо на кілька частин і висипаємо на картоплю. Якщо берете заморожену квасолю, то її відразу ж як є висипайте на картоплю. Зверху квасолі викладаємо невеликі суцвіття цвітної капусти, присипаємо сіллю. Верхнім шаром будуть стейки з риби. Їх потрібно посолити, посипати спеціями і приправами. Обережно з краєчку сотейника влити трохи води і тушкувати на слабкому вогні під кришкою хвилин сорок. Періодично перевіряйте чи не википіла вода, при необхідності підливайте воду і тушкуйте до готовності овочів. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |