Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати рибу в медово-гірчичному маринаді?
Риба запікається з овочами, страву можна сміливо назвати дієтичним. Для його приготування краще вибирати рибу з ніжним м'ясом або рибне філе. Добре підійде кефаль.
Що знадобиться для приготування

Кілограм риби
Три цибулини
Дві морквини
Два солодких болгарських перцю
Дві часточки часнику
Корінь імбиру 1 см завдовжки
Половинка лимона
Лавровий лист
Пучок свіжої петрушки або кінзи
Дві столових ложки рослинного масла
Щіпка сухого розмарину

Для маринаду

Дві чайних ложки меду
Чайна ложка гірчиці
Три столових ложки рослинного масла
Сік половинки лимона
Перець і сіль за смаком

Приготування

Рибу почистити, натерти сіллю. Приготувати маринад (можна брати подвійну порцію), обмазати рибу з усіх боків. Залишити просочуватися.
Ріпчасту цибулю нарізати півкільцями, моркву - тонкими кружальцями, болгарський перець - соломкою. Натерти на дрібній тертці імбир, часник дрібно порубати.
Форму з бортами змастити вершковим або рослинним маслом, викласти цибулю, на нього - моркву, потім болгарський перець. Посипати імбиром і часником.
Половинку лимона нарізати кружечками, розкласти у формі. Поряд з лимоном викласти лаврушку.
На лимон викласти рибу, полити маринадом. Посипати рибу розмарином і дрібно нарізаною зеленню. влити в форму рослинне масло, підлити трохи води і поставити в розігріту до 180 градусів духовку. Запікати сорок хвилин.
Категория: Рецепти |
| Теги: Перець, рибу
Фінський рибний суп (рецепт)
Як приготувати манні яблучні млинчики до сніданку?
Як готується паска масляний в хлібопічці?
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: