Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати рибний торт?
Тонка скоринка тесту з кропом або шпинатом і рибне суфле - це звичайно смакота незвичайна. Рибний торт може бути дуже різним, тут важлива сама ідея і набір продуктів, а сорти риби і сиру можна міняти і смак пирога завжди буде іншим. Необхідні продукти для тесту Півтори склянки борошна 200 грам сиру 100 грам вершкового масла Чотири жовтка Одна - дві столові ложки майонезу Чайна ложка розпушувача Щіпка солі 250 грам шпинату або великий пучок кропу, петрушки Для начинки 400 грам рибного філе Чотири білка Сік одного лимона (якщо великий - то половинки) 100 грам твердого сиру 100 грам ковбасного сиру Зелень кропу або петрушки Сіль, чорний мелений перець за смаком Приготування Кріп або петрушка попередньої підготовки не вимагають, їх досить дрібно нарізати і в такому вигляді додавати в тісто. Якщо в тісто додається шпинат, його потрібно нарізати великими шматками і прогріти на сковорідці до випарювання рідини. Викласти на тарілку і остудити. Поки він остигає, приготувати начинку. Рибне філе нарізати невеликими шматочками, полити лимонним соком, залишити на 10 хвилин, потім обсмажити до готовності з мінімальною кількістю масла. Посолити, перекласти на тарілку і дати охолонути. яйця Розділити на жовтки і білки. Білки прибрати в холодильник. Масло нарізати невеликими шматочками. Просіяти борошно, змішати її з розпушувачем і сіллю, покласти масло і руками розтерти борошно з маслом в крихту. Додати сир, вимішати і додати по одному жовтки. Потім покласти майонез і шпинат або кріп. Перемішувати до стану однорідної маси, тісто повинне вийти густе, в'язке. Форму змастити маслом і злегка присипати борошном. Викласти тісто, розподілити по дну і стінкам, щоб вийшли бортики. До остиглої рибі додати кубики ковбасного сиру (приблизно третина від загальної маси), натертий твердий сир, спеції, приправи, зелень, перемішати. Білки збити в міцну піну, додати до риби, обережно змішати і викласти у форму. Злегка ущільнити начинку, зверху розкласти залишилися кубики сиру і посипати кунжутом. Випікати сорок хвилин при температурі 230 градусів. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |