Главная » Статьи » Рецепти

Як приготувати рибний суп з креветками?
>Смачний супчик з креветками, приготований за східним рецептом.
Для заправки потрібні такі продукти: часник - чотири зубчики, цибуля-одна штука, морква - одна штука, очищені креветки кількість залежить від вашого смаку, філе морської білої рибки - триста грамів. Для приготування локшини: борошно пшеничне - сто грамів, сіль, одне велике яйце. Для приготування бульйончик: ріпчаста цибулька, морква - одна штука, чиста вода - два з половиною літра, петрушка - чотири гілочки, капуста білокачанна - сто грамів, соус соєвий - сто мілілітрів, половинка чайн. ложечки гострого перцю.

Процес приготування:

Робимо локшину. Змішуємо сіль і борошно, двічі пропускаємо через сито. Вмішуємо яйце і замішуємо тісто. Воно повинно вийти крутим. Пропускаємо тісто через паста-машину або розкочуємо тонко і ріжемо ножем. Повинні вийти шматочки довжиною 5 см і шириною один див. Зверху припудрюємо локшину борошном і накриваємо рушником.

Готуємо бульйон з овочів. З'єднуємо купно порізану капусту, зелень, цибулю і моркву. Варимо в окропі 15 хв. Овочі прибираємо, а в бульйон додаємо соєвий соус. Залишаємо варитися бульйон на маленькому вогні.
Порей ріжемо кільцями, моркву пластинками, часник тиснемо плоскою стороною ножика і знімаємо шкірку. Філе риби ріжемо п'ятисантиметровими шматочками.

Кладемо креветки і філе в бульйон і варимо близько 3-х хвилин. Кладемо локшину і варимо ще 5 хв. Додаємо овочі і кип'ятити 2 хвилини.

Знімаємо каструлю на стіл, кладемо перець і часник, накриваємо кришкою. Через чверть години розливаємо по тарілках.
Категория: Рецепти |
| Теги: бульйон, кладемо
М'ясо з овочами в горщиках по-грецьки
Як готувати окрошку на бульйоні?
Смажений сир
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: