Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати рибний суп з креветками?
>Смачний супчик з креветками, приготований за східним рецептом. Для заправки потрібні такі продукти: часник - чотири зубчики, цибуля-одна штука, морква - одна штука, очищені креветки кількість залежить від вашого смаку, філе морської білої рибки - триста грамів. Для приготування локшини: борошно пшеничне - сто грамів, сіль, одне велике яйце. Для приготування бульйончик: ріпчаста цибулька, морква - одна штука, чиста вода - два з половиною літра, петрушка - чотири гілочки, капуста білокачанна - сто грамів, соус соєвий - сто мілілітрів, половинка чайн. ложечки гострого перцю. Процес приготування: Робимо локшину. Змішуємо сіль і борошно, двічі пропускаємо через сито. Вмішуємо яйце і замішуємо тісто. Воно повинно вийти крутим. Пропускаємо тісто через паста-машину або розкочуємо тонко і ріжемо ножем. Повинні вийти шматочки довжиною 5 см і шириною один див. Зверху припудрюємо локшину борошном і накриваємо рушником. Готуємо бульйон з овочів. З'єднуємо купно порізану капусту, зелень, цибулю і моркву. Варимо в окропі 15 хв. Овочі прибираємо, а в бульйон додаємо соєвий соус. Залишаємо варитися бульйон на маленькому вогні. Порей ріжемо кільцями, моркву пластинками, часник тиснемо плоскою стороною ножика і знімаємо шкірку. Філе риби ріжемо п'ятисантиметровими шматочками. Кладемо креветки і філе в бульйон і варимо близько 3-х хвилин. Кладемо локшину і варимо ще 5 хв. Додаємо овочі і кип'ятити 2 хвилини. Знімаємо каструлю на стіл, кладемо перець і часник, накриваємо кришкою. Через чверть години розливаємо по тарілках. | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |