Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати рибне філе в горщиках?
![]() Необхідні продукти (на чотири горщика) Півкілограма філе морської риби Десять картоплин середнього розміру Дві великі цибулини Чотири столові ложки сметани 100 грам сиру 50 грам вершкового масла Сіль і чорний мелений перець Приготування Рибне філе потрібно нарізати невеликими шматочками, посолити і поперчити, залишити щоб просочилися. Можна збризнути лимонним соком, якщо любите. У кожен горщик покласти по чайній ложечці вершкового масла. На дно покласти шматочки риби. Закрити рибу картоплею, нарізаною соломкою. Наступний шар зробіть з нарізаного півкільцями цибулі. Кожен шар (крім риби) потрібно не забути підсолити і поперчити. Можете додати улюблені спеції для риби і овочів і влити трохи водички. Додайте в кожен горщик по столовій ложці сметани, посипте тертим сиром, накрийте кришками. Поставте в холодну духовку, зробіть невеликий вогонь і поступово нагрівайте духовку до 220 градусів. Готове блюдо буде приблизно через годину. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |