Главная » Статьи » Рецепти |
Як приготувати рибне філе в горщиках?
Будь-яка їжа, приготована в горщиках, виходить дуже апетитною і смачною. Процес томління зберігає не лише смак продуктів, але і корисні властивості, вітаміни набагато краще, ніж при іншому способі приготування. Необхідні продукти (на чотири горщика) Півкілограма філе морської риби Десять картоплин середнього розміру Дві великі цибулини Чотири столові ложки сметани 100 грам сиру 50 грам вершкового масла Сіль і чорний мелений перець Приготування Рибне філе потрібно нарізати невеликими шматочками, посолити і поперчити, залишити щоб просочилися. Можна збризнути лимонним соком, якщо любите. У кожен горщик покласти по чайній ложечці вершкового масла. На дно покласти шматочки риби. Закрити рибу картоплею, нарізаною соломкою. Наступний шар зробіть з нарізаного півкільцями цибулі. Кожен шар (крім риби) потрібно не забути підсолити і поперчити. Можете додати улюблені спеції для риби і овочів і влити трохи водички. Додайте в кожен горщик по столовій ложці сметани, посипте тертим сиром, накрийте кришками. Поставте в холодну духовку, зробіть невеликий вогонь і поступово нагрівайте духовку до 220 градусів. Готове блюдо буде приблизно через годину. Приємного апетиту! | |
Категория: Рецепти | | |
| |
|
|
|
Всего комментариев: 0 | |